Avengers Endgame vanaf heden beschikbaar bij Disney+Vind je de Avangers films van Marvel ook helemaal te gek? Dan hebben wij goed nieuws voor je want bij Disney+ hebben ze nu Avengers Endgame beschikbaar. Deze gave film is zeker de moeite waard, bekijk hem vandaag nog. Bij Disney+ vind je een zeer groot aanbod aan Marvel films waarvan Avengers Endgame er één van is. Deze film is razend populair en dat is natuurlijk niet voor niks.

Marvel Studios' Avengers: Endgame is meer dan de moeite waard om te kijken. Je kunt hem kijken op Disney+ wanneer je nog géén account hebt kun je deze aanmaken. De eerste 7 dagen is dit helemaal gratis. Daarna betaal je slechts € 6,99 per maand.

Avengers Endgame de film aanrader

In dit laatste deel van de Infinity Saga nemen de Avengers het op tegen Thanos. De helden die de verwoestende gebeurtenissen hebben overleefd, moeten samenkomen om de orde en harmonie te herstellen en hun dierbaren terug te halen.

Deze fantastische film is nu exclusief te zien bij Disney Plus. Mocht je het dus nog hebben, neem dan nu een abonnement want naast deze film zijn er nog veel meer films te zien bij Disney+. Je kunt films en series verwachten van:

  • Disney
  • Pixar
  • Marvel
  • Star Wars
  • National Geographic

Wacht dus niet langer en neem vandaag nog een abonnement bij de nieuwste en snelst groeide streamingdienst.