Hayu kijk nu Kim Kardashian West: The Justice ProjectKim Kardashian, iedereen weet gewoon wie dit is. Deze realityster is wereldwijd bekend en super populair. Heel veel mensen weten dan ook dat Kim Kardashian advocaat wil worden en in deze documentaire volg je haar en praat ze met gedetineerde. Wil jij deze geweldige documentaire ook zien, dan zul je een abonnement moeten nemen bij Hayu. Bij Hayu kun je heel veel series en documentaires bekijken, alles gaat hier over reality on demand. Dit is dus de streamingdienst voor iedere fan van reality televisie.

Kim Kardashian treedt in de voetsporen van haar vader

Heel veel mensen weten dat de vader van Kim Kardashian advocaat was. Robert Kardashian inmiddels overleden werd vooral bekend doordat hij de advocaat was van OJ Simpson die terecht stond voor de moord op zijn vrouw. Al enige tijd is Kim Kardashian de opleiding voor advocaat aan het volgen en volgens eigen zeggen zal de haar opleiding in 2022 afronden. Hieruit blijft wel dat het echt menens is voor Kim en dat ze dus echt in de voetsporen van haar vader gaat treden. Kim vindt vooral het rechtssysteem in Amerika niet eerlijk en wil graag haar medeburgers helpen door haar stem te laten horen. In deze documentaire ontmoet ze verschillende gedetineerden en hun families om zo de problematiek van het Amerikaanse rechtssysteem onder de aandacht te brengen.

Meld je nu aan bij Hayu en bekijk deze documentaire

Als jij je nu gaat aanmelden bij Hayu kun je direct starten met het kijken van deze geweldige documentaire. Deze documentaire van Kim Kardashian duurt maar liefst 2 uur, dus pak de popcorn maar vast en ga er even goed voor zitten. Naast deze documentaire is er nog heel veel meer reality televisie te zien bij Hayu, de kans is dus groot dat jij het abonnement aanhoudt om zo optimaal te genieten van de leukste Amerikaanse reality tv. Voor een abonnement betaal je slechts € 5,99, de eerste maand krijg je daarnaast helemaal gratis. Wacht dus niet langer en meld je nu direct aan.