Pre-order nu de Xbox Series X bij Mediamarkt voor € 499,99Heb jij de Xbox Series X al besteld? Nee nog niet? Bestel hem dan nu als Pre-order bij de Mediamarkt en ben straks één van de eerste die deze gameconsole in huis heeft. Dit model is weer super populair en zou leverbaar zijn vanaf 10 november. Hoe eerder jij hem nu dus besteld hoe eerder je hem in huis hebt. Je doet er dan ook goed aan om hem snel te bestellen bij de Mediamarkt. Hij is namelijk zo populair dat het niet zeker is dat iedereen 10 november al voorzien kan worden van de nieuwe Xbox. Dit zou natuurlijk zonde zijn, echter door hem nu te bestellen is de kans groot dat jij hem zo snel mogelijk krijgt nadat hij leverbaar is. Een pre-order bestelling gaat namelijk altijd voor.

Xbox Series X de opvolger van de Xbox One

Microsoft krijgt het weer voor elkaar om een geweldige gameconsole op de markt te zetten namelijk de Xbox Series X, deze opvolger van de Xbox One is nu al razend populair. Eigenlijk wil iedereen hem hebben, hij wordt daarom nu ook al volop verkocht. Wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel want eerlijk is eerlijk dit is ook een geweldige gameconsole. Hij heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 1 TB en een werkgeheugen van 16 GB die tezamen ongekende prestaties mogelijk maken. Je doet er dan ook zeker goed aan om deze Xbox Series X nu te bestellen bij de Mediamarkt zodat jij dit jaar nog kan gamen op de nieuwste gameconsole.

Gamen als nooit tevoren met deze Xbox

De Xbox is altijd al super populair geweest in Nederland en wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel. Want eerlijk is eerlijk, gamen met de Xbox is ook gewoon super leuk. Wil jij dus ook de nieuwste games spelen als nooit tevoren? Dan is deze Xbox Series X echt een aanrader voor jou. Dankzij deze indrukwekkende componenten beschikken Xbox Series X-games over korte laadtijden, geweldige graphics tot 4K-kwaliteit, soepele gameplay en framerates tot wel 120 fps. Waar wacht je dus nog op, ga nu snel naar de website van Mediamarkt en pre-order de Xbox Series X.