The Lion King is vanaf heden te zien bij Disney+De grootste film van het jaar: The Lion King, nu te zien op Disney Plus. Heb jij al een account, log dan in en kijk hem direct. Heb je nog geen account, neem dan nu een gratis proefperiode van 7 dagen, daarna betaal je € 6,99 p.m.. Deze gave Disney film is zeker niet alleen voor de jongere kijkers, het is namelijk de aanrader voor het hele gezin. Dat wordt nog eens een gezellig moment met het hele gezin, pak de popcorn maar en plof op de bank.

The Lion King (2019) nu op Disney Plus Nederland

Je hebt vast wel meegekregen dat in 2019 de levensechte film van The Lion King in de bioscoop te zien was. Deze film is een verfilming van The Lion King zoals wij hem allemaal kennen namelijk als tekenfilm. De tekenfilm was al zeer populair en meer dan de moeite waard. Maar deze verfilming is pas echt supergaaf. Beleef het verhaal van Simba, deze jonger leeuw is de zoon van leeuwenkoning Mufasa.

Het verhaal van Simba kun je nu zien op Disney Plus, als jij nog geen account hebt kun je er nu één gratis maken voor een tijdelijke proefperiode. De kans is groot dat jij na deze proefperiode helemaal verslaafd bent en dus een abonnement houdt, dit kost je slechts € 6,99 per maand. Want ja naast The Lion King vind je bij Disney+ nog heel veel meer gave en leuke films en series.