The Mandalorian is een Star Wars serie die je exclusief kunt bekijken op Disney+. Sinds enige tijd kun je ook in Nederland genieten van Disney+, hier kun je vele top films en series gemakkelijk streamen voor een vast bedrag per maand. Sommige van die films & series zijn echt enkel en alleen te zien op Disney+. Zo ook de Star Wars The Mandalorian, deze geweldige serie van Star Wars is een echte aanrader voor de liefhebbers. Seizoen 1 van The Mandalorian heeft in totaal 8 afleveringen van elke +- 30 minuten.

Meld je nu voordelig aan bij Disney+

Bij Disney+ sluit je net als bij Netflix en Videoland een abonnement af. Wanneer je dit doet kun je onbeperkt films en series kijken tegen een vast bedrag per maand. Het mooie van Disney+ is dat zij als enige Disney films online hebben staan. Disney+ is er voor het hele gezin, je kunt de leukste kinder, familie en 12+ films kijken. Hierdoor heb je een compleet kanaal met het beste wat er is.

Daarnaast heeft Disney+ een Star Wars special namelijk The Mandalorian, deze is nog nooit eerder elders vertoont en de verwacht is dat dit ook nooit gaat gebeuren.

DokterFun heeft een geweldige trailer van de serie

Om je vast even lekker te maken voor The Mandalorian heeft DokterFun een fantastisch trailer voor je klaar staan. Bekijk dus snel de trailer, geniet en meld je vervolgens snel aan voor en bekijk dan de complete serie.