Vanaf heden nieuw bij MAGIX Vegas Movie Studio 17Sinds deze week is Vegas Movie Studio 17 gelanceerd bij MAGIX. Dit videobewerkingsprogramma is er voor beginners en gevorderden en is verkrijgbaar vanaf € 39,95. Er zijn 3 pakket opties namelijk Classic, Platinum en Suite, kies degene die het beste bij jou past.

Alle drie de varianten maken het gemakkelijk om films, afbeeldingen en muziek te importeren en te bewerken. Hierdoor kun jij direct beginnen met je volgende video- of audiomeesterwerk. Het maakt hierbij dan ook niet uit of je een beginner, een ervaren filmmaker of een professionele broadcastproducer bent. Met de Vegas Movie Studio 17 is er altijd een oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Movie Magic je hebt het allemaal binnen handbereik

Waarom zou je nog vele uren besteden om een ingewikkeld videobewerkingssoftware te leren als er ook Vegas Movie Studio is. Met dit programma heb jij alles wat je nodig hebt om een serieuze film te maken. Door het zeer gemakkelijk te leren interface die ook nog eens krachtig is kun jij alles maken zoals jij het wil. Het maakt dan ook echt niet uit wat voor video je wilt maken en al helemaal niet welke boodschap je wilt delen. Jij kunt het namelijk super eenvoudig helemaal zelf zonder hulp met het Vegas Movie Studio software. Met dit programma word jij de regisseur van je eigen verhaal, hoe gaaf is dat.

De beste Vegas Movie Studio ooit

Uiteraard heeft de Vegas Movie Studio weer vele verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Hierdoor is het de beste Vegas Movie Studio ooit. Hij is nog krachtiger dan de vorige versie echter is hij ook vele malen makkelijker te gebruiken. De beste nieuwe toepassingen zijn:

  • Krachtig effecten- en overgangenbeheer
  • Vloeiendere videopreview
  • Uniforme workflow voor kleurgrading
  • Optische stroom slow motion
  • Warp Flow overgang

Wil jij alles lezen over hetgeen dat nieuw is? Bekijk het snel op de website van MAGIX en koop daar direct ook Vegas Movie Studio vanaf € 39,95.