Vanaf heden nieuw te zien bij Disney+ Toy Story 4Heb jij ook niks te doen en ben je toe een aan leuke gezellige familiefilm? Dan is Toy Story 4 de echte aanrader en het leuke is je kunt hem nu zien op Disney+. Heb je nog geen account, goed nieuws je kijkt de eerste 7 dagen gratis.

Toy Story, wie is er niet mee opgegroeid? Eigenlijk iedereen wel en dat komt ook omdat het gewoon weg geweldige films zijn. Deze films zijn niet alleen leuk voor kinderen nee iedereen vindt dit gewoon superleuk. Dat maakt deze film tot een echte familiekraker die je nu bij Disney+ kunt bekijken.

Het vierde avontuur van Toy Story

Inmiddels is het alweer de vierde film uit de Toy Story reeks en daar wordt iedereen blij van. Uiteraard word je weer meegenomen in het verhaal van Woody de speelgoed cowboy. Wij snappen heel goed dat je niet meer langer wilt wachten en vandaag nog deze leuke film wilt zien en dat kan.

Meld je vandaag aan bij Disney+, kijk de eerste 7 dagen gratis en daarna voor € 6,99 per maand. Naast Toy Story kun je natuurlijk nog veel meer leuke, spannende, horror- en actiefilms zien. Naast films zijn er ook diverse series te bekijken op Disney Plus

Meld je vandaag nog aan en geniet van uren kijkplezier.