Next Level Smarthome alles voor een veilig en slim huis

Aanbiedingen van Next Level Smarthome

Een slim en veilig huis, dat wil toch iedereen? Met Next Level Smarthome is dit niet langer meer een droom maar kan het nu echt werkelijkheid worden. Want bij Next Level Smarthome hebben ze een beveiligingssysteem ontwikkeld met verschillende Smart Home toepassingen. Door gebruik te maken van Next Level Smarthome zijn jouw dierbaren optimaal beveiligd en je komt er gelijk achter welke mogelijkheden er zijn in Smart Home. Door gebruikt te maken van Next Level Smarthome is een traditionele meldkamer niet meer van toepassing. Jij kunt namelijk zelf zien wat er in jouw woning gebeurt. Gebeurt er iets dat niet klopt, dan kun je zelf direct de politie bellen, het in de buurtapp delen en door je camera spreken naar de desbetreffende persoon. Besteed de kosten voor de meldkamer dus ergens anders aan en kies voor één van de pakketten van Next Level Smarthome.

 

Next Level Smarthome werkt met verschillende partners

Om jou een top pakket te bieden hebben ze bij Next Level Smarthome een samenwerking met verschillende grote bedrijven. Samen met hun hebben ze de juiste pakketten samengesteld, het gaat hier om de partners Jablotron, Nest, Google Home, Hikvision en Honeywell. Als deze bedrijven zijn bij de meeste mensen wel bekend, iedereen weet dan ook dat dit serieuze bedrijven zijn die allemaal top producten in het assortiment hebben. Doordat al deze bekende merken in de pakketten van Next Level Smarthome zitten is het zeker de moeite waard om één van de pakketten af te nemen.

Je huis compleet beveiligd vanaf € 39,95 per maand

Bij Next Level Smarthome hebben ze vier verschillende pakketten waar jij uit kunt kiezen. Zo heb jij je woning al beveiligd vanaf € 39,95 per maand. Je kunt bij Next Level Smarthome kiezen uit de pakketten Smart Safe pakket, In Control pakket, Smart Security en Smart Control. Kies daarom nu direct het pakket dat bij jouw past en bestel het pakket gemakkelijk online. Voor dit pakket betaal jij iedere maand een vast bedrag, uiteraard zit daar ook service bij. Zo wordt het pakket gratis geïnstalleerd en onderhouden indien dat nodig is. Wacht dus niet langer, bekijk nu het pakket dat het beste bij jou past en bestel hem direct online.