Voordat jij jezelf aanmeld voor de nieuwsbrief stellen wij jou op de hoogte van de volgende voorwaarden.
  • Jouw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van tips en aanbiedingen van de Top-Aanbiedingen.
  • Top-Aanbiedingen kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten.
  • Eventuele informatieve fouten, niet juiste prijsvermeldingen en prijswijzigingen van aanbiedingen voorbehouden.
  • Na jouw aanmelding ontvang je een e-mail waarin jouw inschrijving wordt bevestigd.
  • Je kun jezelf op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de uitschrijven te klikken.
  • Een lezer mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze nieuwsbrief gepubliceerde informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Top-Aanbiedingen.

Met betrekking tot de privacy wet verwijzen wij je door naar onze privacy verklaring (AVG). Mocht je nog een vraag hebben over de nieuwsbrief voorwaarden? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier. Deze kun je hier vinden.

Wij van Top-aanbiedingen tonen in de nieuwsbrief alleen de beste aanbiedingen en informatie van dat moment. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er niet veel meer gave aanbiedingen zijn. Het is dus zeker slim om altijd goed onze website in de gaten te houden. Want alleen dan mis je namelijk nooit meer een mooie aanbieding. Je kunt de verschillende aanbiedingen bekijken per merk, per categorie of je kunt ervoor kiezen om alle aanbiedingen te bekijken. Verder kun je de nieuwste en beste informatie vinden in onze Blog. Wil ja daarnaast weten wat bijvoorbeeld de beste wasmachines, vakantiebestemmingen of veilingen zijn? Dan kun je onze Top 10 pagina bekijken. Hier ontdek je alleen het beste van het beste.