NordVPN de snelste VPN ter wereld met altijd een aanbieding

Aanbiedingen van NordVPN

De kans dat je wel eens hebt gehoord van NordVPN is groot, ze maken namelijk o.a. reclame op televisie. NordVPN is de online beveiliging die je in één klik kunt realiseren. Er zijn meerdere VPN in Nederland, echter is NordVPN één van de grootste in Nederland. Bij NordVPN zijn de van mening dat internet beter zou kunnen zijn dan het momenteel is.

In 2012 is NordVPN opgericht door vier jeugdvrienden die bijeenkwamen om technologie te creëren die het internet kon bevrijden. Ze zijn naar meerdere delen van de wereld afgereisd om te zien wat er verbeterd kon worden. Ze merkte al snel dat het toezicht van de overheid sneller toenam dan ooit tevoren. De eerste VPN-server was al snel een feit en inmiddels zijn ze wereldwijd bekend. Ze hebben over de hele wereld meer dan 12 miljoen personen die het gebruiken. Neem dus nu een abonnement op de snelste VPN ter wereld.

 

NordVPN een betrouwbare online veiligheidsoplossing

Online gebruiken we steeds meer, we bekijken vele websites en webshops. Maar lang niet alles websites zijn ook veilig, daarnaast bekijken we ook vele films online. Hoe meer je online doet hoe groter de kans dat hackers en malware je kunnen volgen. Met NordVPN haal je de oplossing in huis. Door gebruik te maken van Geavanceerde technologieën schermen ze jouw internetactiviteiten af voor hackers en malware. Je hebt gegarandeerd een goede beveiliging op openbare wifi-netwerken. Ook vervelende advertenties worden geblokkeerd.

Nog 3 redenen om NordVPN te kopen

Als je veiligheid belangrijk vindt dan is het een aanrader om NordVPN te gaan gebruiken. Wij hebben hier nog 3 redenen om je te overtuigen dat een goede VPN vele voordelen heeft.

Veilige toegang tot content

GD-films, live sport, populaire tv-shows? Hebben ze bij NordVPN voor je. Kies uit 5692 supersnelle VPN-servers wereldwijd en geniet privé en veilig van het internet.

Makkelijk VPN-app

Altijd veilig, moeiteloos. Met één klein klikje of tikje op de NordVPN-app is je IP-adres verborgen en je internetgebruik tegen pottenkijkers beschermt.

Geen log-beleid

Bij NordVPN kunnen ze geen enkele informatie over jou aan derden overdragen, zelfs niet als zij erom gevraagd worden. Waarom niet? Omdat ze nooit loggen wat jij online doet. Er is dus niets te overhandigen.

Zo nu heb je naar ons gevoel voldoende redenen om een abonnement te nemen bij NordVPN. Zo kun jij veilig online internetten.