Koop bij de NS een International of Zakelijk treinkaartje in de aanbieding

NS de beste aanbiedingen voor NS international en NS zakelijk

Ga jij binnenkort op reis? Pak dan eens de trein i.p.v. het vliegtuig of de auto. Tegenwoordig kun je naar heel veel landen reizen met de trein, dit is niet alleen voordelig maar ook goed voor het milieu. In de huidige tijd zijn we allemaal bezig met wat kunnen we doen om het milieu schoon te krijgen/houden. Eén van de dingen die je kunt doen en waar je vanaf vandaag nog mee kunt starten is meer reizen met de trein. Een trein reis zorgt namelijk voor veel minder stikstof uitstoot waardoor jij het milieu helpt. Je boekt gemakkelijk en snel online een Internationale treinreis bij de NS. Koop nu dus snel bij de NS een international of zakelijk treinkaartje en profiteer van een mooie aanbieding.

 
Ben jij van plan om binnenkort naar Zuid-Duitsland of Oostenrijk te reizen? Dan doe je er goed aan om te gaan met de Nightjet. Deze trein rijdt namelijk vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem direct richting bijvoorbeeld Wenen, München of Innsbruck. Iedere dag vertrekt hij aan het begin van de avond, een goede reden dus om nu je treintickets te boeken.
Reis met de Nightjet

Met de trein naar Londen, Parijs of Brussel

Er zijn zoveel bestemmingen waar je met de trein naar toe kan dat je haast niet meer kunt zeggen er rijden daar geen treinen. Alle belangrijke steden staan namelijk in verbinding met de trein. Je kunt gemakkelijk vanuit Nederland de trein pakken, zo ga je rechtstreeks van Amsterdam naar Londen vanaf slechts € 40,- p.p. Het mooie is ook nog eens dat je er Vliegensvlug bent. Enkele bestemmingen waar jij met de trein heen kan zijn:

  • Disneyland Parijs
  • Parijs
  • Londen
  • Brussel
  • Antwerpen
  • Berlijn

Dit worden ook wel de Topbestemmingen van NS International genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niks, deze bestemmingen zijn altijd al populair geweest echter kun je er nu ook met de trein naar toe.

De beste trein aanbiedingen bij NS International

Ben je opzoek naar de allerbeste aanbieding voor een treinkaartje naar het buitenland? Zoek dan niet verder want die vind je gewoon bij NS International. Zij hebben namelijk vele mooie bestemmingen en altijd wel een supermooie aanbieding. Bekijk vandaag nog online de aanbiedingen van NS International en boek gemakkelijk en snel online je ticket. Waar gaat jouw eerstvolgende treinreis naar toe?