Nuki Smart Lock en accessoires aanbiedingen vind je hier

Aanbiedingen van Nuki producten

Maak van jouw voordeur een slimme deur met het deurslot van Nuki. Dit deurslot zorgt ervoor dat jij echt een Smart Home creëert. Het voordeel van Nuki is dat jij nooit meer een sleutel bij je hoeft te hebben, de deur gaat namelijk automatisch open wanneer jij in de buurt komt. Wel is het belangrijk dat jij dan je smartphone bij je hebt. Nu snappen ze bij Nuki maar al te goed dat jij je smartphone kunt kwijtraken en daarom zijn er meer opties om je voordeur te openen wanneer hij is voorzien van een Nuki deurslot. Zo kun je dit handige slot openen met een code, dit kastje kun je bij de deur hangen. Ook is er een losse afstandsbediening waarmee je hem kunt openen. Heeft iemand anders ook de mogelijkheid om jouw deur te openen en heeft hij/zij alle rechten? Dan kan de deur op afstand geopend worden voor jou. Dat is nog eens een slimme oplossing van Nuki.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop

Nuki werkt met Google Assistant, Alexa en Apple Homekit

Goed om te weten is dat Nuki ook werkt met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Homekit. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, want zo kun jij als je op de bank zit ook de deur openen met je stem wanneer er iemand voor de deur staat. Zo hoef jij niet meer op te staan om de deur te openen. Natuurlijk moet je dan wel weten wie er voor de deur staat. Dit is ook ideaal wanneer je net even druk bezig bent en geen tijd hebt om naar de deur te lopen. Door enkel opdracht te geven met je stem om de voordeur te openen zal Nuki Smart Lock de toegang geven. Dit is dus echt een toevoeging in een Smart Home. Ben je daar dus veel mee bezig en wil jij echt een complete Smart Home hebben, dan is het zeker slim om te gaan voor de Smart Lock Nuki.

Geef andere toegang om jouw voordeur te openen

Ken je dat, jij hebt een huishoudster voor in huis die je een sleutel moet geven omdat jij overdag niet thuis bent. Dit is niet altijd even fijn, want misschien heb jij geen reserve sleutel en moet je die dus bij laten maken. Hier zitten direct kosten aan vast. Daarnaast is de kans aanwezig dat hij of zij de sleutel kwijt raakt. Gelukkig biedt Nuki ook daar de oplossing. Jij kunt namelijk tot wel 200 mensen toegang geven tot jouw woning. Zo kunnen ook hun vanuit de app jouw voordeur openen wanneer ze voor de deur staan. Dit is natuurlijk super fijn, want zo kun jij niet alleen de huishoudster toegang geven, maar ook je ouders, goede vrienden en je nieuwe liefde. Met andere woorden heel veel mogelijkheden om jouw woning naar het volgende level te tillen.

De Nuki Bridge om optimaal gebruik te maken van Nuki

De Nuki Smart Lock is geweldig, echter is alleen de Smart Lock beperkt. Wil jij bijvoorbeeld de deur op afstand voor iemand openen, dan is dat niet mogelijk. Echter kun je dit wel mogelijk maken. Om dit te doen moet je gebruik gaan maken van de Nuki Bridge. Met dit apparaat kun jij je Nuki Smart Lock maximaal uitbreiden zodat je gebruik kunt maken van heel veel andere opties. Zo kun jij niet alleen de deur op afstand voor iemand openen, je kunt door de Nuki Bridge ook gebruik maken van de Nuki Fob of Nuki Keypad. Met andere worden, wil jij het echt goed doen, dan is het aan te raden om de Nuki Bridge in huis te halen. Alleen zo beleef jij echt het gemak van een Nuki Smart Lock. Wordt het financieel teveel om alles in één keer te kopen? Geen paniek, je kunt ook eerste alleen de Nuki Smart Lock bestellen en later de Bridge toevoegen.

De Nuki Fob ontgrendeld te deur met 1 klik

Heb jij nog jonge kinderen of ouders die geen smartphone hebben maar wil je ze wel toegang geven om de deur te openen? Dan kan dat met de Nuki Fob. Het mooie van dit artikel is dat het zeer klein is en daarmee gemakkelijk in je broekzak, je portemonnee of aan je sleutelbos past. De Nuki Fob kun je geven aan je kinderen of je ouders, als de dan voor de deur staan kunnen ze met één druk op de knop de deur openen. Mocht er één Nuki Fob kwijt zijn, dan kun je deze gemakkelijk in de app de toegang weigeren tot je hem weer hebt gevonden. Zo hoef je niet bang te zijn dat iemand anders de deur opent wanneer hij/zij hem heeft gevonden. Wel zo veilig idee toch? Een goede reden dus om voor deze slimme oplossing te gaan.

Voer de code in op de Nuki Keypad en krijg toegang

Als laatst heb je nog de Nuki Keypad, deze hang je buiten bij de deur. Door de 6-cijferige code in te voeren kun jij de Nuki Smart Lock 2.0 openen. Zo kunnen ook de mensen die geen Nuki Fob of de Nuki app hebben jouw huis binnenkomen. Dit is natuurlijk geweldig voor wanneer je logees of gasten krijgt maar je (nog) niet thuis bent. Daarnaast is het een top oplossing voor wanneer je smartphone leeg is, want zo kun jij toch binnenkomen. Met andere worden Nuki biedt jouw verschillende oplossingen om jouw voordeur nog slimmer te maken. Wacht daarom ook zeker niet langer en ga nu snel naar één van de webshops om alles te bestellen.

Nuki is te koop bij alle grote webwinkels in Nederland

Ben je overtuigd en wil je graag de producten van Nuki kopen? Dan is het slim om dit te kopen bij één van de betere webshops. Je kunt de Nuki producten bestellen bij o.a. Coolblue, Tink, Bol.com en Otto. Goed om te weten is dat elke webshop weer een ander aanbod heeft. Kun je het bij de een niet vinden, ga dan zeker even kijken bij de ander. De kans is namelijk groot dat zij wel hebben wat je zoekt en daar word je natuurlijk blij van. De prijzen zijn bij de meeste webshops wel gelijk, je hebt alleen te maken met aanbiedingen die niet overal gelijk zijn. Zoek jij dus producten van Nuki? Bekijk dan het assortiment van bovengenoemde webshops.

Altijd een mooie Nuki aanbieding te vinden

Doordat er verschillende webshops zijn die de producten van Nuki verkopen is er ook altijd wel een mooie aanbieding te vinden. Dit is natuurlijk goed nieuws voor jou, want door te profiteren van een aanbieding kun je veel geld besparen en dat is natuurlijk precies wat jij wilt. Want door geld te besparen kun je het besteden aan andere leuke dingen. Het is daarom altijd slim om te kijken of er ergens een mooie aanbieding te vinden is. Om jou daarbij te helpen kun je hieronder al verschillende aanbiedingen vinden waardoor je voordeliger kunt shoppen. Reden genoeg om nu snel hieronder de Nuki aanbiedingen te bekijken om vervolgens te bestellen wat jij nodig hebt.

Koop dus al je Nuki Smart Lock en accessoires online met korting. Want zeg nu zelf iedereen wil toch een elektronisch deursloten kopen?