Odido jouw nieuwe provider met geweldige aanbiedingen

Aanbiedingen van Odido

Het kan gewoon weg niet anders dan dat jij al eens gehoord hebt van de naam Odido. Je maken echt overal reclame en stellen zich voor als de nieuwe provider. Ondanks dat de naam nieuw is, kunnen we het niet echt een nieuwe partij noemen. Het is namelijk de nieuwe naam van T-Mobile en Tele2. Je kunt van hen dan ook nog altijd de geweldige service verwachten met daarnaast een snelle en stabiele verbinding. De grootste wijziging is dan ook de naam en de bundels die jij kunt kiezen voor jouw mobiel abonnement. Het overstappen naar Odido kan zeker een slimme zet zijn, ze hebben namelijk fantastische aanbiedingen voor jou klaar staan. Zo kun jij echt heel veel geld besparen.

 

Neem een mobiel abonnement met toestel of ga voor een Sim Only deal van Odido

Zoals je mag verwachten van Odido hebben ze een ruime keuze aan abonnementen. Zo kun je gaan voor een abonnement met een toestel naar keus. Je kunt het abonnement aanpassen aan jouw wensen en daarnaast gebruik maken van splinternieuw toestel. Bij zo’n abonnement betaal je jouw smartphone maandelijks, na afloop van het abonnement is hij van jou. Heb jij nog een goed toestel, dan kun je beter gaan voor een Sim Only abonnement. Het grote voordeel hiervan is dat jouw maandlasten een stuk lager liggen. Je maakt hier namelijk gebruik van jouw huidige toestel. Hierdoor betaal je dus alleen maar voor het abonnement. Sim Only abonnementen worden steeds populairder, zo ook bij Odido en daarom zijn er altijd vette aanbiedingen voor jou.

Neem ook een Odido thuis abonnement om optimaal te genieten

Wil jij naast een mobiel abonnement ook internet en tv van Odido? Dan kan dat, ze hebben namelijk het hele jaar door mooie aanbiedingen voor verschillende thuis pakketten. Welk pakket het beste bij jou past ligt natuurlijk aan jou verbruik. Game jij veel online of werk je vanuit huis? Dan wil je natuurlijk supersnel internet. Gebruik jij het internet thuis amper, dan is een hogere snelheid niet zo van belang. Met minder MB’s red jij het dan ook wel. Mocht je een abonnement van Odido nemen en vind je het internet niet snel genoeg? Dan kun je uiteraard altijd upgrade! Dit kun je iedere maand doen, echt een mooi voordeel dus.

Odido is er voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker

Het mooie van Odido is dat ze er voor iedereen zijn. Zoek je dus een privé abonnement of juist een zakelijk abonnement, bij hen ben je aan het juiste adres. Fantastisch natuurlijk, want zo heb je alles lopen bij dezelfde provider. Zowel de consument als de zakelijke gebruiker kan nu dus gebruik maken van het supersnelle en stabiele netwerk van Odido. Veel mensen die al een abonnement bij hen hebben willen dan ook niet meer iets anders. Zoek jij dus een privé- of zakelijk abonnement? Ontdek dan vandaag eens de verschillende aanbiedingen en profiteer van mooie kortingen. Er is altijd wel een mooie deal voor jou. Wacht dus niet langer en kies nu een abonnement bij jouw nieuwe provider.