Voordelig een verzekering afsluiten dat doe je bij OHRA

Aanbiedingen van OHRA

OHRA is één van de grotere verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Je kunt bij OHRA 24 verschillende verzekeringen afsluiten, hierdoor kun je alles verzekeren onder één dak. Uiteraard mag je dit ook wel verwachten van een verzekeringsmaatschappij als OHRA. Wanneer je wilt overstappen of een verzekering wilt afsluiten bij OHRA, dan kun je dit 24/7 gemakkelijk online doen. Bij OHRA heb je keuzevrijheid en kun je door het jaar heen gemakkelijk jouw verzekering aanpassen. Wil jij dus een verzekering afsluiten? Dan doe je dat voordelig online bij OHRA.

 
Positie
Omschrijving
Aanbieder

Verschillende verzekeringen alle onder één dak

Bij OHRA vind je vele verschillende verzekeringen in het pakket. Je kunt ervoor kiezen om één verzekering af te sluiten bij ORHA, maar je kunt ook met al je verzekeringen overstappen naar OHRA. Geloof ons, overstappen loont. Om iets meer duidelijkheid te geven in de verschillende verzekeringen die OHRA biedt vind je hier een overzicht met de meest gekozen verzekeringen.

Autoverzekering: Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Zonder onnodig gedoe en tegen een betaalbare premie. Met de autoverzekering van OHRA verzeker jij je auto zoals jij dat wilt, of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt je verzekering eenvoudig zelf samen.

Woonverzekering: Je huis is de plek waar je thuiskomt. Waar je leeft, eet en geniet. Misschien is je huis wel de belangrijkste plek die je hebt. Als er dan iets gebeurt, wil je het zo snel mogelijk weer helemaal in orde hebben. Met de woonverzekeringen van OHRA helpen ze jou bij brand, diefstal of schade

Huisdierenverzekering: Waarom heb je eigenlijk een dierenverzekering nodig? Stel, er gebeurt iets met je huisdier, dan wil je de beste zorg. Je hond eet per ongeluk z’n piepende balletje op of je poes breekt haar pootje. Laat je niet verrassen door hoge kosten bij de dierenarts. Met de OHRA Huisdierenverzekering ben je verzekerd tegen onverwachte medische kosten. Zo voorkom je dat je de totale kosten hiervoor zelf moet betalen.

Doorlopende reisverzekering: Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je vakanties. Je kunt kiezen uit 45, 90, 180 of 365 aaneengesloten reisdagen. Van meerdere stedentrips tot 3 maanden reizen in Azië. De doorlopende reisverzekering van OHRA biedt de basisdekking die je gemakkelijk uitbreidt met een aanvullende dekking.

Inboedelverzekering: Al die spullen die je in huis hebt, je moet er niet aan denken dat je die kwijt bent. Door diefstal, brand of storm. Met de inboedelverzekering van OHRA zijn ze goed verzekerd. Je kunt dan vervangende spullen kopen en OHRA helpt je bij de afhandeling van de schade.

Zorgverzekering: Bij OHRA willen ze het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo heb je met een zorgverzekering van OHRA altijd vrije zorgkeuze. Jij kiest zelf naar welke arts, ziekenhuis of zorgverlener je gaat. En de aanvullende verzekeringen van OHRA vergoeden spoedeisende zorg in het buitenland volledig. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

Opstalverzekering: Brand. Storm. Je huis kan op allerlei manieren beschadigd raken. Vreselijk, en aan de emotionele kant kunnen ze bij OHRA niet veel doen. Maar wat ze bij OHRA wel kunnen is de schade vergoeden. En ze helpen je graag bij de afhandeling. Met de opstalverzekering van OHRA kan je zo snel mogelijk weer genieten van je woning.

Aansprakelijkheidsverzekering: Gelukkig kun je je bij ORHA verzekeren voor schades waar je aansprakelijk voor bent. Want het kan zomaar gebeuren. Je stoot iemands laptop van tafel. Je hond rent een voetganger omver. Je zoon hockeyt op straat een deuk in een auto. Een ongeluk zit in een klein hoekje – maar de financiële gevolgen, vooral bij letselschade, kunnen groot zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA kun je rekenen op een snelle afhandeling van je schade. En als ze bij OHRA de schade betalen, dan heb jij géén eigen risico! Een fijne gedachte.

Jouw verzekering nog niet gevonden? OHRA biedt nog meer

Wanneer jij bovenstaande lijst bekijkt kan het zijn dat de door jouw gezochte verzekering er niet tussen staat. In dat geval is er nog geen paniek, naast boven 6 genoemde heeft OHRA nog 18 verschillende verzekering. Waar wacht je nog op, stap nu gemakkelijk online over.