Voordelig een verzekering afsluiten dat doe je bij OHRA

Aanbiedingen van OHRA

OHRA is één van de grotere verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Je kunt bij OHRA 24 verschillende verzekeringen afsluiten, hierdoor kun je alles verzekeren onder één dak. Uiteraard mag je dit ook wel verwachten van een verzekeringsmaatschappij als OHRA. Wanneer je wilt overstappen of een verzekering wilt afsluiten bij OHRA, dan kun je dit 24/7 gemakkelijk online doen. Bij OHRA heb je keuzevrijheid en kun je door het jaar heen gemakkelijk jouw verzekering aanpassen. Wil jij dus een verzekering afsluiten? Dan doe je dat voordelig online bij OHRA.

 
Heb jij ook zo hekel aan verzekeringen? Vaak is het veel papierwerk en kost een claim indienen veel tijd. Gelukkig is daar OHRA, bij OHRA kun je verzekeren zonder gedoe, zo regel je alles gemakkelijk en snel via de OHRA App.
Verzekeren zonder gedoe
Misschien ben je een hondenmens - of juist een kattenmens. Hoe dan ook, je wilt goed voor ze zorgen. Wanneer je vier voeter wat heeft wil je dat die weer goed komt. Daarom is het goed om een huisdierenverzekering van OHRA af te sluiten.
Viervoeter verzekeren
Zing je in je auto mee, zo hard als je kunt? Kruimel je erop los? Of houd je het juist erg netjes? Alles is goed zolang jij je maar prettig voelt met de OHRA autoverzekering. Sluit hem daarom snel en gemakkelijk online af.
Premie berekenen
OHRA zorgverzekering met een scherpe premie
Logo Ohra
OHRA zorgverzekering met een scherpe premie
Het leven is onvoorspelbaar en dat vraagt om een zorgverzekering waar je op kunt rekenen, wat er ook op je pad komt. Daarom is onze zorgverzekering lekker flexibel. Je kiest zelf je zorgverlener. Bijvoorbeeld je arts, fysio of ziekenhuis. Wij betalen de rekening in de meeste gevallen volledig.
Zorg met echte keuzevrijheid
Bereken de premie voor deze zorgverzekering
OHRA huisdierverzekering afsluiten voor hond of kat
Logo Ohra
OHRA huisdierverzekering afsluiten voor hond of kat
Je huisdier is onderdeel van je gezin. En als er wat mankeert, dan verdient je huisdier de beste zorg. Je hond eet per ongeluk z'n piepende balletje op of je kat breekt haar pootje. Met de huisdierenverzekering van OHRA ben je verzekerd tegen onverwachte medische kosten. Zo voorkom je dat je de totale kosten hiervoor zelf moet betalen.
Huisdier. Zorgkosten. Verzekerd
Bereken de premie voor deze huisdierverzekering
OHRA ongevallenverzekering tegen een lage premie
Logo Ohra
OHRA ongevallenverzekering tegen een lage premie
Je moet er niet aan denken. Dat je zwaar gewond raakt door een ongeluk en dat je blijvend invalide bent. Maar het kan jou ook overkomen. Of iemand uit je gezin. De impact is dan enorm. Op zo’n moment is het fijn als je kunt terugvallen op je OHRA Ongevallenverzekering.
Verzekerd. Zonder. Gedoe
Bereken de premie voor deze ongevallenverzekering
OHRA rechtsbijstandverzekering dat is pas goed verzekerd
Logo Ohra
OHRA rechtsbijstandverzekering dat is pas goed verzekerd
Je hoopt dat het niet gebeurt, maar je kunt het nooit uitsluiten: dat je met iemand een groot conflict krijgt. Zo groot dat je er niet in je eentje uitkomt. Dat hoeft ook niet. Met onze rechtsbijstandverzekering sta je er niet alleen voor.
Samen op zoek naar een oplossing
Bereken de premie voor deze rechtsbijstandverzekering
OHRA inboedelverzekering sluit je nu online af
Logo Ohra
OHRA inboedelverzekering sluit je nu online af
Tijdens je leven verzamel je steeds meer spullen waar je zuinig op bent. Toch kan er altijd iets mee gebeuren. Denk aan diefstal, brand of storm. Met de inboedelverzekering van OHRA verzeker je alle losse spullen in én rondom je huis. Kies uit de inboedelverzekering met basisdekking of de All-Risk dekking. Je kunt deze nog verder aanvullen met de extra dekkingen Glas of Buiten het huis, of met onze kostbaarhedenverzekering. Welke schade je ook hebt, wij zorgen ervoor dat het snel weer opgelost is.
Spullen. Veilig. Thuis
Bereken de premie voor deze inboedelverzekering
OHRA opstalverzekering zonder gedoe
Logo Ohra
OHRA opstalverzekering zonder gedoe
Je koopwoning is een kostbaar bezit. Toch kun je te maken krijgen met bijvoorbeeld brand, wateroverlast of inbraak. Dat kan voor flinke schade en hoge kosten zorgen. Met de opstalverzekering (ook ‘woonhuisverzekering’ genoemd) verzeker je je woning en alles wat daar aan vast zit, tegen dit soort schades. Dus ook je schoorsteen, tuinhuis of bijgebouw. Kies uit onze Basisdekking of All-Risk dekking en vul deze eventueel aan met de extra dekking Glas.
Wonen. Zonder. Gedoe
Bereken de premie voor deze opstalverzekering
OHRA kostbaarhedenverzekering! Goed verzekerd
Logo Ohra
OHRA kostbaarhedenverzekering! Goed verzekerd
Je inboedelverzekering verzekert je bezittingen in huis. Maar wat als je met je dure horloge of camera naar buiten gaat? Met de OHRA Kostbaarhedenverzekering zijn jouw kostbaarheden binnen- en buitenshuis verzekerd. Je kunt kunst en antiek verzekeren, sieraden en muziekinstrumenten. Computerapparatuur is niet meeverzekerd. De kostbaarhedenverzekering is een goede aanvullende verzekering op je OHRA Inboedelverzekering.
Kostbaarheden. Goed. Verzekerd
Bereken de premie voor deze kostbaarhedenverzekering
OHRA aansprakelijkheidsverzekering met goede dekking
Logo Ohra
OHRA aansprakelijkheidsverzekering met goede dekking
De bal door de ruit van de buren, je fiets die tegen een geparkeerde auto valt, je huisdier dat een voetganger omver rent. Onbedoeld schade bij een ander veroorzaken, kun je niet altijd voorkomen. Maar het kan, vooral bij letselschade, grote financiële gevolgen hebben. Met de OHRA aansprakelijkheidsverzekering zijn jij, je partner, kinderen en huisdieren hiervoor verzekerd. Niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, wordt vergoed. Springt bij jou de waterleiding, waardoor ook de parketvloer van buren onder water loopt, dan vergoeden we dit ook. De aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, wel verstandig.
Aansprakelijkheid. Zonder. Gedoe.
Bereken de premie voor deze aansprakelijkheidsverzekeri
OHRA autoverzekering voordelig afsluiten
Logo Ohra
OHRA autoverzekering voordelig afsluiten
Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Zonder onnodig gedoe en tegen een betaalbare premie. Met de autoverzekering van OHRA verzeker jij je auto zoals jij dat wilt, of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt je autoverzekering eenvoudig zelf samen. En heb je een keer schade? Meld dit dan makkelijk zelf via de OHRA app. Kom je er niet helemaal uit, dan zijn we er voor je. Neem contact op als je hulp nodig hebt. Wij helpen je graag.
Auto. Goed. Verzekerd
Bereken de premie voor deze autoverzekering
OHRA leenautoverzekering! Zonder zorgen op reis
Logo Ohra
OHRA leenautoverzekering! Zonder zorgen op reis
Ga je met de auto van je ouders op vakantie of leen je die van je buren om een dagje erop uit te gaan? Een auto lenen van iemand is best spannend. Maar ook je eigen auto uitlenen aan een vriend bijvoorbeeld is spannend. Want hoe voorzichtig iemand ook rijdt, er kan altijd iets gebeuren. Vervelend, want schade aan een auto die je leent of uitleent, is niet altijd verzekerd. En is de schade wel gedekt, dan kan de autoverzekering ineens een stuk duurder worden voor de eigenaar, door terugval in schadevrije jaren. Met de OHRA Leenautoverzekering zijn deze nadelige financiële gevolgen bij schade verzekerd. Zo kun je altijd met een gerust hart een auto lenen of uitlenen.
Auto lenen. Zonder. Gedoe
Bereken de premie voor deze leenautoverzekering
OHRA kilometerverzekering met een scherpe premie
Logo Ohra
OHRA kilometerverzekering met een scherpe premie
Rijd je met je auto ongeveer 5.000 km per jaar of minder? Dan is onze kilometerverzekering iets voor jou! Je betaalt alleen voor de kilometers die je rijdt. En toch is je auto net zo goed verzekerd als met een normale autoverzekering, maar dan een stuk voordeliger.
Auto. Verzekerd. Per kilometer.
Bereken de premie voor deze kilometerverzekering
OHRA motorverzekering voor jouw motor
Logo Ohra
OHRA motorverzekering voor jouw motor
Je wilt je motor zo goed mogelijk verzekeren. En je wilt een verzekering die aansluit bij wie je bent, wat je doet en waar je naartoe gaat. De OHRA Motorverzekering geeft je deze vrijheid.
Motor. Goed. Verzekerd
Bereken de premie voor deze motorverzekering
OHRA caravanverzekering nu afsluiten
Logo Ohra
OHRA caravanverzekering nu afsluiten
Als jij vaak eropuit trekt met de caravan, ben je vast blij als je zonder schade thuiskomt. En maakt een hagelbui toch een poffertjespan van je caravandak? Dan wil je alles zo snel mogelijk weer in orde hebben. Met de OHRA Caravanverzekering regel je het snel, eenvoudig en zonder gedoe. Je caravanverzekering stel je samen zoals jij dat wilt. Onze caravanverzekering is er voor vouwwagens, toer- en stacaravans. Of je nu rondtrekt, of je hebt een vaste standplaats in Nederland. We zetten kort de belangrijkste dekkingen voor je op een rijtje. Lees de polisvoorwaarden voor de precieze inhoud van de dekkingen.
Schade. Oplossing. Genieten.
Bereken de premie voor deze caravanverzekering
OHRA vouwwagenverzekering scherp geprijsd
Logo Ohra
OHRA vouwwagenverzekering scherp geprijsd
Trek jij er vaak op uit met de vouwwagen achter je auto, dan ben je vast blij als je zonder schade thuiskomt. En krijg je per ongeluk een scheur in het doek van je vouwwagen, dan wil je dit zo snel mogelijk weer in orde hebben. Met de OHRA Caravanverzekering - ook voor vouwwagens - regel je het snel en eenvoudig, ook als je schade hebt. Zonder onnodig gedoe.
Schade. Vouwwagen. Verzekerd.
Bereken de premie voor deze vouwwagenverzekering
OHRA doorlopende reisverzekering nu afsluiten
Logo Ohra
OHRA doorlopende reisverzekering nu afsluiten
Een doorlopende reisverzekering is 1 verzekering voor al je vakanties. Als je per jaar zo’n 28 dagen op reis gaat, dan ben je met een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger uit. Je stelt zelf je verzekering gemakkelijk samen. Je kunt kiezen uit 45, 90, 180 of 365 aaneengesloten reisdagen. Hoe korter je reis is, hoe lager je premie. Je kunt het aantal dagen altijd wijzigen in Mijn OHRA. Houd er wel rekening mee dat je dat doet voordat je op reis gaat. Tijdens je vakantie kun je de verzekering niet meer uitbreiden.
Altijd zelf bepalen wat je verzekert
Bereken de premie voor deze doorlopende reisverzekering
OHRA kortlopende reisverzekering nu afsluiten
Logo Ohra
OHRA kortlopende reisverzekering nu afsluiten
Ga je in 1 jaar niet vaak op vakantie, dan is een kortlopende reisverzekering een goed idee. Je betaalt dan alleen voor de dagen dat je echt op reis bent. Met de kortlopende reisverzekering van OHRA ben je goed verzekerd, of je nu een weekendje gaat skiën, of een paar weken gaat genieten van de zon.
Altijd zelf bepalen wat je verzekert
Bereken de premie voor deze kortlopende reisverzekering
OHRA annuleringsverzekering nu afsluiten
Logo Ohra
OHRA annuleringsverzekering nu afsluiten
Soms moet je een vakantie eerder stoppen dan gepland. Bijvoorbeeld omdat je oma onverwachts overlijdt. Of je kunt helemaal niet op vakantie, omdat je zelf heel ziek wordt. Dan is het goed dat je een annuleringsverzekering van OHRA hebt.
Annuleren. Zonder. Gedoe.
Bereken de premie voor deze annuleringsverzekering

Verschillende verzekeringen alle onder één dak

Bij OHRA vind je vele verschillende verzekeringen in het pakket. Je kunt ervoor kiezen om één verzekering af te sluiten bij ORHA, maar je kunt ook met al je verzekeringen overstappen naar OHRA. Geloof ons, overstappen loont. Om iets meer duidelijkheid te geven in de verschillende verzekeringen die OHRA biedt vind je hier een overzicht met de meest gekozen verzekeringen.

Autoverzekering: Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Zonder onnodig gedoe en tegen een betaalbare premie. Met de autoverzekering van OHRA verzeker jij je auto zoals jij dat wilt, of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt je verzekering eenvoudig zelf samen.

Woonverzekering: Je huis is de plek waar je thuiskomt. Waar je leeft, eet en geniet. Misschien is je huis wel de belangrijkste plek die je hebt. Als er dan iets gebeurt, wil je het zo snel mogelijk weer helemaal in orde hebben. Met de woonverzekeringen van OHRA helpen ze jou bij brand, diefstal of schade

Huisdierenverzekering: Waarom heb je eigenlijk een dierenverzekering nodig? Stel, er gebeurt iets met je huisdier, dan wil je de beste zorg. Je hond eet per ongeluk z’n piepende balletje op of je poes breekt haar pootje. Laat je niet verrassen door hoge kosten bij de dierenarts. Met de OHRA Huisdierenverzekering ben je verzekerd tegen onverwachte medische kosten. Zo voorkom je dat je de totale kosten hiervoor zelf moet betalen.

Doorlopende reisverzekering: Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je vakanties. Je kunt kiezen uit 45, 90, 180 of 365 aaneengesloten reisdagen. Van meerdere stedentrips tot 3 maanden reizen in Azië. De doorlopende reisverzekering van OHRA biedt de basisdekking die je gemakkelijk uitbreidt met een aanvullende dekking.

Inboedelverzekering: Al die spullen die je in huis hebt, je moet er niet aan denken dat je die kwijt bent. Door diefstal, brand of storm. Met de inboedelverzekering van OHRA zijn ze goed verzekerd. Je kunt dan vervangende spullen kopen en OHRA helpt je bij de afhandeling van de schade.

Zorgverzekering: Bij OHRA willen ze het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo heb je met een zorgverzekering van OHRA altijd vrije zorgkeuze. Jij kiest zelf naar welke arts, ziekenhuis of zorgverlener je gaat. En de aanvullende verzekeringen van OHRA vergoeden spoedeisende zorg in het buitenland volledig. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

Opstalverzekering: Brand. Storm. Je huis kan op allerlei manieren beschadigd raken. Vreselijk, en aan de emotionele kant kunnen ze bij OHRA niet veel doen. Maar wat ze bij OHRA wel kunnen is de schade vergoeden. En ze helpen je graag bij de afhandeling. Met de opstalverzekering van OHRA kan je zo snel mogelijk weer genieten van je woning.

Aansprakelijkheidsverzekering: Gelukkig kun je je bij ORHA verzekeren voor schades waar je aansprakelijk voor bent. Want het kan zomaar gebeuren. Je stoot iemands laptop van tafel. Je hond rent een voetganger omver. Je zoon hockeyt op straat een deuk in een auto. Een ongeluk zit in een klein hoekje – maar de financiële gevolgen, vooral bij letselschade, kunnen groot zijn. Met de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA kun je rekenen op een snelle afhandeling van je schade. En als ze bij OHRA de schade betalen, dan heb jij géén eigen risico! Een fijne gedachte.

Jouw verzekering nog niet gevonden? OHRA biedt nog meer

Wanneer jij bovenstaande lijst bekijkt kan het zijn dat de door jouw gezochte verzekering er niet tussen staat. In dat geval is er nog geen paniek, naast boven 6 genoemde heeft OHRA nog 18 verschillende verzekering. Waar wacht je nog op, stap nu gemakkelijk online over.

Liever een verzekering van een andere aanbieder? Je vind hier alle verzekeringen die Top-aanbiedingen promoot!