Oranje Fonds de stichting voor het versterken van onze samenleving

Aanbiedingen van Oranje Fonds

Nederland kent verschillende stichtingen waaronder het Oranje Fonds. Dit is in Nederland een zeer grote en bekende stichting. Dit komt mede doordat zij andere stichtingen en verenigingen financiële middelen verstrekken. Het gaat hier om stichtingen en verenigingen die gericht zijn op het versterken van de sociale kant van onze samenleving. Want samen elkaar helpen zorgt voor een mooier Nederland. Zeg nu zelf als jij je buurman kan helpen met een klusje, dan voelt dat toch goed? Vaak zorgen de kleinste dingen voor de grootste glimlach bij een ander. Bij het Oranje Fonds weten ze dat maar al te goed en vandaar dat zij daaraan bijdragen.

 

Je kent Oranje Fonds ook van NL Doet en Burendag

Het kan haast niet anders dan dat jij het Oranje Fonds niet kent. Dit is namelijk een zeer bekende stichting in Nederland. Zo dragen zij bijvoorbeeld bij aan NL Doet en aan Burendag. Twee grote evenementen in Nederland die ieder jaar terug keren. Het leuke van Oranje Fonds is dat je ontdekt dat ook jij een steentje kan bijdragen. Want wist je dat heel veel verenigingen en stichtingen gerund wordt door vrijwilligers? Zij kunnen jou dus heel goed gebruiken, al is het maar voor een paar uurtjes. Heb jij dus nog wat tijd over? Kijk dan eens bij Oranje Fonds wat jij zou kunnen doen. Je zult versteld staan van waar er allemaal hulp nodig is. Samen staan we sterk en dat laten ze bij Oranje Fonds ieder jaar maar weer zien.

Ook met een donatie kun jij Oranje Fonds helpen

Heb jij totaal geen tijd voor vrijwilligers werk maar wil je wel graag een steentje bijdragen? Dan kun je ervoor kiezen om te doneren. Je kunt kiezen om éénmalig een bedrag te doneren, maar je kunt ook een Oranje Fonds vriend worden. Wanneer je een vriend wordt kies je ervoor om maandelijks een bedrag te doneren. Het bedrag kies jij uiteraard zelf en wordt vervolgens maandelijks van je rekening afgetrokken. Waar je ook voor gaat maakt natuurlijk niet zoveel uit, elke donatie wordt namelijk super gewaardeerd. Dit zie je ook uit voorbeelden van al het goeds wat er met jouw geld gedaan wordt. Wij van Top-aanbiedingen.nl worden er in ieder geval vrolijk van. Word jij een vriend of ga je voor een eenmalige donatie?

Oud en jong het Oranje Fonds is er voor iedereen

Het leuke van het Oranje Fonds is dat het oud en jong samenbrengt. Zo kan het zijn dat jij een bakje koffie gaat doen met een ouder iemand. Gewoon zodat meneer of mevrouw even wat aandacht krijgt. Of je zeemt de ramen van iemand die dat helaas niet zelf meer kan. Met een klein gebaar tover jij al een lach op iemand zijn gezicht. Dit is waar het Oranje Fonds echt voor staat, een sociale bijdrage aan onze samenleving. Doordat zij andere stichtingen en verenigingen financieel steunen kunnen ze dit op grote schaal bereiken. Wacht dus niet langer en bepaal vandaag nog hoe jij klaar kan staan.