Aanbiedingen van Oxxio

Oxxio is de slimme energieleverancier van 100% groene stroom en gas, opgericht in 2000. We verbruiken allemaal stroom maar dan wel het liefst groen. De strrom van Oxxio is opgewekt door Europese windmolens en dus helemaal groen.

Superscherpe energietarieven

Niemand wil teveel betalen voor stroom & gas. Daarom is Oxxio een voordelige energieleverancier en is hun aanbod transparant.

Alle gemak met de Oxxio App

Omdat je energie vast niet het leukste onderwerp vindt, regel je bij Oxxio alles snel, gemakkelijk en op jouw moment in de gratis app.

Dus waarom de aanbiedingen van Oxxio?

  • Superscherpe energietarieven
  • 100% groene stroom
  • Alle gemak met de Oxxio App
  • Combineer met Internet, TV & Bellen

Staan hieronder actuele energie aanbiedingen, kijk dan daarvoor op de site van Oxxio

Bekijk de aanbiedingen

Oxxio Alles-in-één internet, TV & Bellen

Je kan bij Oxxio niet alleen terecht voor een aanbieding van een energie contract, maar ook voor hele voordelige telecom, televisie en alles-in-één abonnementen via het kwaliteitsnetwerk van KPN. Profiteer van extra voordeel, combineer energie én Internet, TV & Bellen. Welke aanbiedingen er zijn, dat zie je hieronder!

€ 59.45

Internet, TV & Bellen 200 Mb
Bekijk op Oxxio Telecom

€ 46.45

Internet, TV & Bellen
Bekijk op Oxxio Telecom

€ 35.95

Internet
Bekijk op Oxxio Telecom

Sluit nu een internet abonnement af bij Oxxio en betaal de eerste 6 maanden slechts € 26,45 per maand. Daarna zal het maand bedrag automatisch € 33,95 gaan worden. De eerste 6 maanden krijg je dus € 7,50 korting per maand.
Internet van Oxxio