Oxxio vind hier de beste aanbiedingen voor Stroom en Gas

Aanbiedingen van Oxxio

Oxxio is meer dan alleen maar een energieleverancier, ze bieden namelijk ook Alles-in-1 pakketten aan tegen een laag bedrag per maand. Hierdoor kun je verschillende contracten bij een aanbieder afsluiten en dus profiteren van leuke combideals. Oxxio is al jarenlang een van de grotere energieleveranciers van Nederland. Ze leveren jou bij een energiecontract 100% groene stroom, jij kunt zelf de duur van je energiecontract bepalen. Waar ze al jarenlang energie leveren is een Alles-in-één pakket van Oxxio een stuk nieuwer maar zeker niet slechter. Hieronder lees je meer over zowel stroom & gas als een alles-in-1 pakket van Oxxio.

 

Oxxio stroom & gas tegen een laag energietarief

Je hebt nu eenmaal thuis energie nodig, toch is het maandelijks een hoop geld dat je kwijt bent terwijl je dit liever voor andere dingen wilt gebruiken. Gelukkig zijn de energietarieven van Oxxio erg scherp, hierdoor kun jij heel voordelig 100% groene Stroom afnemen bij Oxxio. Wanneer je een energiecontract afneemt bij Oxxio ontvang je 100% windstroom. De geleverde energie wordt namelijk door heel veel windmolens in Europa opgewerkt. Wil jij perse groene stroom dat is opgewekt door Nederlandse windmolens, dan kant dat bij Oxxio. Het mooie van groene stroom is dat je er niks meer voor betaalt, de prijs ligt exact hetzelfde als grijze stroom. Echter met groene stroom ben jij duurzaam bezig en denk jij aan het Milieu. Jij wilt natuurlijk ook dat jouw kinderen en klein kinderen later van een mooie aarde kunnen genieten. Twijfel daarom niet langer en sluit nu een 100% groene Stroom contract af bij Oxxio en profiteer van de scherpe prijzen.

Het gemak en de controle met de Oxxio app

Tegenwoordig gaat alles digitaal en dan willen we natuurlijk gemak. Kies je voor Oxxio, dan heb jij als je energiezaken digitaal. Hierdoor kun jij alles gemakkelijk zelf regel en zit jij door de Oxxio App zelf aan het stuur van je energieverbruik en kosten. In de app van Oxxio vind je namelijk enkele overzichtelijke grafieken en slimme tools die ervoor zorgen dat jij geen verrassingen op je jaarnota krijgt. Je kunt hierdoor tussentijds bij sturen door je maand bedrag te verhogen of juist te verlagen. Korting samengevat heeft de Oxxio app de volgende voordelen:

  • Houd inzicht in je energieverbruik & kosten
  • Geef eenvoudig je meterstanden door
  • Verhoog of verlaag zelf je termijnbedrag

Internet, TV en bellen extra voordelig bij Oxxio

Bij Oxxio kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten, ze hebben het Internet pakket, Internet & TV pakket en het Internet, TV en Bellen pakket of met andere woorden het alles-in-1 pakket. Hierdoor kun jijzelf het pakket kiezen dat het beste bij jou past. Het meest gekozen pakket op dit moment is het Internet & TV pakket. Dit komt omdat tegenwoordig iedereen een mobiele telefoon heeft en je hierdoor vaak niet meer een vaste telefoon hebt. Bij een Internet, Televisie en bellen aanbieding van Oxxio maak je gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo weet jij zeker dat je een stabiele verbinding hebt en dat is natuurlijk wel belangrijk. Bij Oxxio hebben ze altijd wel mooie aanbiedingen voor een Internet, TV & bellen pakket. Het is dus zeker de moeite waard om Oxxio te overwegen en zo thuis snel internet en vele tv-zenders te hebben.

Oxxio combivoordeel wanneer je Energie en Alles-in-1 combineert

Heb jij het liefste zoveel mogelijk bij één aanbieder, dan profiteer je bij Oxxio van combivoordeel. Dit doen ze om jou als vaste klant ook te belonen en dus niet alleen de nieuwe klanten. Je kunt bij Oxxio kiezen welk voordeel je wilt hebben, je kunt kiezen uit elke maand 2,50 extra korting, een gratis opnemen pakket of je gaat voor gratis plus pakket. Waar je ook voor kiest, kies zelf hetgeen dat bij jou past. Daarnaast hebben ze geregeld nog een extra combivoordeel deal waardoor jij nog meer kunt besparen. Bekijk daarom nu het aanbod van Oxxio en sluit binnen enkele minuten beide pakketten af.