Panna! Magazine het leukste voetbal tijdschrift dat er is

Aanbiedingen van Panna! Magazine

Ken jij een jonge of een meisje tussen de 7 en 14 jaar? Is hij of zij ook nog eens gek van voetbal? Dan is Panna! Magazine een echte aanrader. Dit is namelijk een fantastisch magazine dat helemaal in het teken staat van voetbal. Iedere voetballiefhebber moet dit magazine dan ook hebben. Het is namelijk het dikste, leukste, coolste, grappigste en mooiste voetbaltijdschrift voor kinderen! Wanneer jij iemand kent die hier nog geen abonnement op heeft, dan is dit direct een geweldig cadeau om te geven. Hij of zij gaat namelijk zeker genieten van een Panna! Magazine abonnement. Ook profiteer je van mooie aanbiedingen waarbij de korting kan oplopen tot wel 28%.

 

Panna! Magazine altijd een mooie aanbieding voor een abonnement

He voetballiefhebber opgelet, Panna! Magazine is het beste voetbal magazine voor kinderen. Het richt zich op jongens en meisjes tussen de 7 & 14 jaar. Iedere maand weer staat dit magazine bomvol met het beste en het laatste voetbal nieuws. Al het voetbal nieuws in dit magazine mag je zeer zeker niet missen. Daarom is het slim om er een abonnement op te nemen. Er zijn namelijk verschillende Panna! Magazine abonnement aanbiedingen te vinden. Ga je voor zo'n aanbieding, dan hoef je nooit meer het laatste en het beste nieuws te missen.

Goal! en Panna! magazine gaan nu samen als Panna!

Het kan niet anders dan dat jij zowel Goal! en Panna! Magazine kent. Dit zijn de leukste voetbal magazines voor kinderen. Nu ze samen zijn gaan ze door onder Panna! Magazine. Dit betekent voor jou enkel en alleen maar extra voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld méér pagina’s, méér interviews en méér achtergrondverhalen. Het heeft dus eigenlijk alleen maar plus punten. Een extra reden dus om nu een abonnement te nemen op het voetbal magazine Panna!. Wacht daarom ook zeker niet langer en neem vandaag nog een abonnement op dit magazine. Zorg uiteraard wel dat je profiteert van een mooie aanbieding.

Voor een klein bedrag per maand heb jij al een abonnement op Panna!

Wil jij een abonnement voor het Panna! Magazine? Dan kan dat voor slechts een klein bedrag per maand. Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar, dit heeft vooral te maken met de duur van het abonnement. Zo kun je gaan voor een abonnement van 12 of 24 nummers. Je bepaald helemaal zelf wat het beste bij jouw past. Uiteraard is het maand bedrag bij een duur van 24 maanden lager dan bij een abonnement van 12 maanden. Welk abonnement je ook neemt, één ding is zeker het wordt maximaal genieten. Panna! Magazine is namelijk het leukste voetbal tijdschrift dat er is.