Creëer je eigen thuis bioscoop met het aanbod van Pathé Thuis

Aanbiedingen van Pathé Thuis

Wil jij thuis ook als eerste de beste en nieuwste films thuis kunnen zien? Bij Pathé Thuis kun je als eerste de films zien zodra ze in de bioscoop zijn geweest. Je kunt bij Pathé Thuis een gratis account aanmaken, vervolgens kun je per film betalen. Op deze manier zit jij nergens aan vast en betaal je alleen wanneer je een film wil zien. Jij kunt zo de nieuwste films voordelig vanuit huis bekijken. Als je een film wilt zien kun je deze gemakkelijk betalen met iDeal, Paypal of creditcard.

Iedere week weer voegt Pathé Thuis nieuwe films toe aan het aanbod die direct uit de bioscoop komen. Zo kijk jij als eerste de grootste blokbusters en prijswinnende arthouse films in jouw eigen thuisbioscoop. Creëer nu dus snel jouw eigen thuis bioscoop en geniet van de spannendste en leukste films.

 

Kijk altijd en overal het nieuwste en beste

Het voordeel van Pathé Thuis is dat het op heel veel apparaten beschikbaar is, zo zie je het op je laptop, Smart TV, Xbox One, PlayStation, Apple TV, Android TV, tablet en op je smartphone. Jij kunt dus overal genieten van de nieuwste en beste films. Naar welke bioscoop ga jij? Je thuisbioscoop, de bioscoop in de trein of die in het bushokje. Het maakt niet uit waar je bent, als je internet hebt kun jij de beste films bekijken. Maak vandaag nog een account aan en download de app van Pathé Thuis op je smartphone en geniet direct in jouw eigen bioscoop.

Bij Pathé Thuis vind je films voor iedereen, zo vind je er o.a. de volgende films soorten bij Pathé Thuis:

  • Actiefilms
  • Voor een romantische avond thuis
  • Mega Movie Kids
  • En nog heel veel meer

Recente films tijdelijk met korting

Ook bij Pathé Thuis kun je films kijken met korting. Zo kun jij nog voordelige er allernieuwste en beste films bekijken. Je kunt bij Pathé Thuis kiezen om een film te huren of te kopen. Een films huren is uiteraard voordeliger echter kun je deze slechts 48 uur bekijken. Wanneer je een film koop kun je deze zo vaak bekijken als jij dat wilt. Het maakt niet uit of je gaat huren of kopen als je maar optimaal geniet. Op het moment van schrijven 02-04-2020 zijn o.a. de volgende films erg populair bij Pathé Thuis:

  • Godzilla II: King of the Monsters
  • Brightburn
  • Fast & Furious: Hobbs & Shaw
  • The Dead Don't Die
  • Then Came You

Bovenstaande films zijn enkele Topfilms die op dit moment ook nog eens scherp geprijsd zijn. Wacht niet langer en meld je nu aan bij Pathé Thuis en geniet optimaal van vele filmuren. Jij bepaalt waar je voor betaald en dus kun je genieten alsof je in de bios zit.