Plopsa de leukste parken met altijd een aanbieding

Aanbiedingen van Plopsa

Het leukste dagje uit met het hele gezin is een dagje naar één van de parken van Plopsa. Plopsa bestaat uit in totaal 7 parken, één hotel en één theater. Het leuke van Plopsa is dat je een ticket kunt boeken voor een los park maar ook een jaarabonnement. Met een jaar abonnement profiteer je van de volgende voordelen:

  • Onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park en Majaland Kownaty.
  • 50% korting bij elk bezoek aan het waterpretpark Plopsaqua De Panne.
  • Tot 50% korting bij meer dan 70 andere pret- en dierenparken in binnen- en buitenland zoals Walibi, Pairi Daiza, Kinepolis, Efteling, Phantasialand en meer.
  • 10% korting bij aankopen in de Plopsa Winkels (m.u.v. de Plopsa Outlet Store).
  • 25% korting bij voorstellingen in het Proximus Theater

Dit zijn natuurlijk al heel veel voordelen, maar er zijn er meer. Je ontdekt ze allemaal bij Plopsa. Koop vandaag nog een jaarabonnement en profiteer maximaal.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 14

Tickets voor Plopsa Indoor Hasselt

Een van de populaire parken van Plopsa is Plopsa Indoor Hasselt, dit park ligt in België en zoals de naam al zegt is het overdekt. Het is een supergezellig familiepark dat zeker voor een geslaagde dag gaat zorgen. Je kunt je tickets voor dit park gemakkelijk online bestellen. Kinderen kleiner dan 85 cm kunnen gratis naar binnen, je hoeft hier dus geen tickets voor te kopen. In totaal vind je 24 gave attracties bij Plopsa Indoor Hasselt, boek vandaag nog online je ticket en geniet van een dagje uit.

Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne

Ook een echte aanrader is Plopsaland de Panne, dit park is na Plopsa Indoor Hasselt het populairste park en bevind zich in ook in België. Het ligt tegen de grens van Frankrijk aan, het kan dus een superleuk dagje uit zijn wanneer jij op vakantie bent in Frankrijk of België. Naast dit park vind je ook Plopsaqua De Panne in dezelfde plaats. Je kunt dit dus supermooi combineren. Plopsaland De Panne is echt één van de grotere parken van Plopsa, ze hebben hier 53 verschillende attracties. Plopsaqua De Panne is een echte aanrader voor de zwemliefhebber je heb er o.a. het volgende:

  • 25 meter Disco Bad
  • Buitenbad
  • De Bubbeltonnen
  • De Glijdende Banden
  • Het Stormbad

Naast bovengenoemde heb je er nog veel meer te vinden. Het is dus zeker de moeite waard om eens goed te kijken wat ze allemaal hebben. Lijken de Parken Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Pannen je niks, bekijk dan alle andere parken en koop tickets met korting bij Plopsa. Bij Plopsa hebben ze altijd wel een interessante aanbieding.