Online boodschappen doen doe je gemakkelijk bij PLUS

Aanbiedingen van Plus

Steeds vaker doen we met ze allen de boodschappen online. Dat is natuurlijk niet voor niks, we leven nu eenmaal in een zeer drukke maatschappij. Je hebt steeds minder tijd en als je dan tijd hebt besteed je dat liever aan leuke dingen dan aan boodschappen doen. Dat is de reden dat eigenlijk alle grote supermarkten ook thuis de boodschappen bezorgen.

Dit doen ze ook bij PLUS, jij kunt hier gemakkelijk online je bestelling plaatsen en een bezorgmoment kiezen. Jouw bestelling wordt dan gewoon thuisbezorgd op het aangegeven bezorgmoment. Zo hoef jij de deur niet meer uit en kun jij je tijd nuttiger besteden. Het online bestellen werkt heel gemakkelijk want dit kan gewoon vanaf de website op ieder moment van de dag. Boodschappen doen vanaf de bank dat is nog eens handig.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 60

Boodschappen ophalen of bezorgen met PLUS

Vind jij het toch wel leuk om even de deur uit te gaan, dan kun je er bij PLUS ook voor kiezen om je boodschappen alleen op te halen. Je plaatst dan alsnog je bestelling online bij PLUS en kiest een ophaalmoment uit. De medewerkers van PLUS zullen de boodschappenlijst bij elkaar zoeken zodat jij alleen nog maar je boodschappen hoeft op te halen. Wel zo leuk, je hebt dan toch nog persoonlijk contact alleen hoe je niet lang in de supermarkt rond te lopen.

Het fijne van ophalen in de supermarkt is dat het je geen geld kost, daarnaast heb je ook niet te maken met een minimale order waarde. Wanneer je kiest voor bezorgen dan betaal je € 6,- verzendkosten de minimale orderwaarde is bij bezorging € 25,-. Uiteraard zit je zo aan de € 25,- echter is het wel iets om rekening mee te houden.

PLUS Express over 2 uur op jouw adres

Heb je onverwachts eters of toch te weinig in huis gehaald, dan is PLUS Express een supermooie optie. Je kunt met PLUS Express kiezen voor ophalen of bezorgen, dit kan tot 16:00 uur. Het mooie van PLUS Express is dat je het 2 uur later al thuisbezorgt hebt of kan ophalen. Zo heb jij supersnel alles in huis om ook onverwachtse eters te voorzien van een goede maaltijd. De kosten hiervan liggen voor bezorgen op € 8,50 en voor afhalen op € 2,50. Door heel Nederland heeft PLUS 270 supermarkten, er is dus altijd een PLUS supermarkt bij jouw in de buurt.

De online folder vol aanbiedingen van PLUS

Ontvang jij thuis geen folders meer? Goed bezig, echter wil jij natuurlijk wel gewoon de aanbiedingen zien. Dit kan door een app te downloaden op je smartphone, maar je kunt de Folder van PLUS ook gewoon online op de website van PLUS bekijken. Je kunt dan direct vanuit de folder de producten die je wilt bestellen, wel zo handig als je snel even de boodschappen wilt doen. 

PLUS heeft ook een huismerk met vele producten, wanneer je voor deze producten gaan bespaar je al snel een hoop geld. Daarom raden wij van Top-aanbiedingen het zeker aan om goed te kijken naar de huismerk producten. Let er wel op dat wanneer er een aanbieding is van een ander merk het huismerk van PLUS niet altijd meer goedkoper is. Start dus vandaag nog met online boodschappen doen en koop de beste aanbiedingen.