Prepz de website voor de prepper en zelfredzaamheid

Aanbiedingen van Prepz

Bij Prepz vind je alles op één plek dat te maken heeft met preppen. In januari 2016 is Prepz.nl opgericht en begonnen als de Prepper webshop van Nederland. Je vindt er dan ook de belangrijkste producten om een noodsituatie te overleven. Inmiddels is Prepz.nl verder gegroeid en zijn ze nu veel meer dan slechts een prepper webshop. Bij Prepz.nl biedt nu alles aan voor preppen en zelfredzaamheid en zijn daarmee de grootste van Nederland.

Prepz.nl is niet zomaar ontstaan, het is namelijk ontstaan uit passie voor preppen, zelfredzaamheid en zelfvoorzienend leven. De oprichter van Prepz is Nander Knobben, die het op jonge leeftijd heeft opgezet en in korte tijd tot één van de grootste webshop voor Preppen wist te brengen.

Niet meer afhankelijk van andere

Tegenwoordig is bijna iedereen afhankelijk van iemand anders en juist dat proberen ze bij Prepz te voorkomen. Daarom proberen ze met hun assortiment andere zoveel mogelijk zelfredzaam en onafhankelijk te krijgen. Uiteraard is zelfredzaamheid een breed begrip maar voor Prepz.nl houdt het in jezelf zoveel mogelijk te voorzien van je eigen behoefte. Denk hierbij aan:

 • Het groeien, fokken of verbouwen van je eigen voedsel
 • Voorbereid zijn op calamiteiten
 • Essentiele (survival) vaardigheden eigen maken
 • In harmonie leven met de natuur
 • Voorzien in je eigen (financiële) behoeften

Wanneer je zelfredzaam bent brengt dat vele voordelen met zicht mee. Zo heb je door een zelfvoorzienende leeftijd veel meer vrijheid. Ook ben je minder afhankelijk van andere en kun je dus makkelijker je eigen keuze maken. Wil jij dus ook preppen of meer zelfvoorzienend zijn? Bij Prepz kan iedereen een assortiment vinden om te kunnen preppen dus ook de beginner.

Groot assortiment met altijd mooie aanbiedingen

Bij Prepz hebben ze een zeer groot assortiment om ze gemakkelijk mogelijk zelfvoorzienend te zijn. Zo kun je producten bekijken in de volgende categorieën:

 • Noodpakketten
 • Voedsel
 • Verlichting
 • Uitrusting
 • Gezondheid
 • Communicatie

Daarnaast hebben ze nog een mooie uitverkoop, in de uitverkoop vind je allemaal mooie aanbiedingen. Wel is het van groot belang dat je snel profiteer van deze aanbieding aangezien voor ieder product geldt op=op. Het is dus zeker slim om snel te shoppen bij Prepz.nl

Bezoek Prepz.nl

Katadyn Volkoren roggenbrood in blik 500 gram

€ 2.89

Dit roggenbrood komt in een handig blik en door de ring-pull sluiting is hij te openen zonder blikopener. Door de handige plastic deksel is hij lang te bewaren. Het blik heeft een mooi aantrekkelijk design.
Bekijk op Prepz
Totle Totle Noodradio Essential Plus 2000 mAh Zonnepaneel Opwindbaar

€ 39.95

Deze noodradio is ideaal voor bij het survivallen. De radio is op te laden via een zonnepaneel of een draaihendel en is ook te gebruiken als powerbank of zaklamp.
Bekijk op Prepz
BCB Adventure BCB Prepper Visset 36m Lijn

€ 8.95

Lichtgewicht vis set van BCB, erg compact op te bergen en mee te nemen. Met deze outdoor vis set heb je alles bij je om eten te vangen.
Bekijk op Prepz
Care Plus Care Plus Hadex Drinkwater Desinfectiemiddel

€ 10.15

Voor consumptie is slechts 1 druppel op een glas water (250 milliliter) voldoende. Na ongeveer 30 minuten inwerktijd is het water gezuiverd en is de smaak en geur van de chlooroplossing volledig verdwenen.
Bekijk op Prepz
Climax Climax Gasmasker 761 Incl P3 Filter

€ 19.95

De Climax 761 half gelaatsmasker is gemaakt van natuurlijk en flexibel rubber voor een goede pasvorm. Het gasmasker is herbruikbaar omdat het filter te vervangen is. Bij het gasmasker zit een P3 filter. Deze beschermen tegen hoge concentraties schadelij
Bekijk op Prepz
GC Rieber Compact Seven Oceans Drinkwater Rantsoen 500ml

€ 2.99

Seven Oceans is het toonaangevende merk op het gebied van lang houdbaar en voedzaam voedsel en water.
Bekijk op Prepz
BCB Adventure BCB Firedragon Solid fuel 18 stuks milieuvriendelijk

€ 7.95

Gebruik deze brandstof om snel en makkelijk vuur te maken. De blokken zijn milieuvriendelijk gemaakt net zoals de verpakking.
Bekijk op Prepz
Climax Climax 755 756 K1 Filter 2 stuks

€ 14.95

Dit Climax filter kunt u gebruiken met de Climax gasmaskers 755 en 756. Dit filter beschermt u tegen organische dampen en ammoniak.
Bekijk op Prepz
Climax Climax Gasmasker 810 Incl A1 Filters

€ 19.95

Dit gasmasker biedt bescherming tegen o.a. organische dampen, zure gassen, zwavel, ammoniak, kwik en stof. Dit masker is te gebruiken met de filters 755 en 756.
Bekijk op Prepz
MSI NRG 5 Noodrantsoen 2300 kcal Vegan Voor 6 maanden

€ 1040.00

Dit vegan, lactosevrije noodrantsoen biedt genoeg kcal voor één persoon voor 180 dagen. Het pakket bevat 180 pakjes noodrantsoen met elk 9 repen.
Bekijk op Prepz
Gecertificeerde wegwerp mondmaskers ideaal voor het openbaar vervoer

€ 13.95

Dit TÜV-Nederland gecertificeerde wegwerpbare mondmasker beschikt ook over een CE-keurmerk. De maskers worden per 10 verkocht.
Bekijk op Prepz
Baofeng Baofeng BF 888S Portofoon ( 5W UHF) Zwart Incl Oplader Headset

€ 19.95

Baofeng BF-888S Portofoon 5 Watt. De BF-888S heeft 16 kanalen die voorgeprogrammeerd zijn op de vergunningsvrije PMR446 kanalen. Deze kanalen zijn ook makkelijk te programmeren via een computer.(hiervoor is een programmeerkabel nodig)
Bekijk op Prepz
Berkey Waterfilters Berkey Go Kit Waterfilter Voor Op Reis 3,8 Liter per uur

€ 229.00

De Berkey Go is het kleinste waterfilter uit de Berkey Familie. Dit maakt hem perfect voor (wereld)reizigers, backpackers of natuurlijk voor in je Bug Out Bag. Met de Go heb je altijd schoon en veilig drinkwater. Ongeacht de bron van het water.
Bekijk op Prepz
Overige Merken Yoyo Reel Flat Trigger RVS Automatische Vishengel

€ 5.99

Dit handige, automatische visgereedschap is erg gemakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar de trigger op scherp te zetten, waarna bij vangst de vis vanzelf binnen wordt gehaald. Zo heb jij alle tijd om je kamp op te zetten of bijvoorbeeld brandhout te v
Bekijk op Prepz
Berkey Waterfilters Berkey Crown Waterfilter Tot wel 98,4 liter per uur

€ 459.00

Het Berkey Crown Waterfilter is perfect voor grote groepen & tijdens noodsituaties. Met een maximale doorloopsnelheid van 98,4 liter per uur (Bij 8 filters) en een filtering van 99,99999% bestaat er geen beter waterfilter voor thuis om water te filteren
Bekijk op Prepz

Heb jij nog géén mondkapjes in huis? Bij Prepz hebben ze de mondkapjes weer maximaal op voorraad, mocht je ze dus nog niet hebben, bestel ze dan nu bij Prepz. De mondkapjes zijn nu erg populair vanwege het Corona Virus.
Mondkapjes bestellen