Aanbiedingen van de nieuwe loterij Raffid

Met Raffld maak je elke week kans op een epic experience, samen met je beste vrienden.

Om mee te doen aan Raffld koop je ten minste één lot. Hiermee speel je automatisch met de eerstvolgende vier trekkingen mee. Bij elk lot geef je aan in welke experience categorie je mee wilt spelen en welk goed doel je wilt steunen met 50% van je lotprijs. Vervolgens kun je je vrienden uitnodigen om in dezelfde categorie mee te spelen. Als jij of een van je vrienden wint, ga je samen op reis!

Wat kan je winnen?

Rafflid is voortdurend op zoek naar de meest epic experiences. Ze bieden experiences aan in verschillende categorieën, zodat er voor iedereen een ultieme experience tussen zit. Bekijk de website van Raffid om te zien welke experiences je nu kunt winnen (vliegtickets, hotel, vervoer, activiteiten, etc.).

Wanneer is de trekking?

De trekking vindt elke week plaats op vrijdag om 19.00 uur. Je kunt tot vrijdag 18.30 uur loten voor de eerstvolgende trekking kopen; de verkoop sluit dus 30 minuten voor de trekking.

Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Raffld

Koop je loten online

Raffld helpt je fantastische momenten met vrienden beleven door je de gaafste trips en experiences te laten winnen. Mooie herinneringen zijn immers meer waard dan een vette bankrekening!
Koop je lot online