De beste hengelsport aanbiedingen vind je online bij Raven

Aanbiedingen van Raven

Raven is één van de grootste (online) hengelsportwinkels van Europa! Met vier winkels in Nederland en een prachtige webshop is Raven Hengelsport dan ook dé plek voor al je visspullen. Iedere visser kan er terecht, het maak dus niet uit op welke vissoort je vist bij Raven vind je altijd de producten die jij zoekt. Raven heeft de fysieke winkels in Almelo, Lelystad, Rijen en Steenwijk gevestigd, wanneer je dus liever niet online shopt kun je daar terecht. Toch raden wij van Top-aanbiedingen je aan om online te winkelen bij Raven. Dit omdat er online een veel groter assortiment te vinden is. Daarnaast kun je snel en overzichtelijk alle aanbiedingen bekijken waardoor je heel gemakkelijk geld kunt besparen. Daar wordt natuurlijk iedereen vrolijk van, een goede reden dus om online te shoppen.

 

Bij Raven vind je een zeer groot assortiment

Met een continu groeiend assortiment is Raven.nl dé locatie voor je nieuwe visspullen. Ze hebben een groot assortiment van bekende en minder bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Shimano, Fox, Preston, JRC, Spro, Delkim, Berkley, Abu Garcia, Korda, enzovoort. Je vindt dus altijd de juiste hengel, molen, vislijn, aas & voer en heel veel andere hengelsport accessoires! Of je nu gaat karpervissen, witvissen, roofvissen of zeevissen. Raven Hengelsport heeft voor jou de juiste visspullen! Het mooie van Raven is dat ze ook heel vaak mooie hengelsport aanbiedingen hebben, zo ben jij bij Raven ook nog eens voordelig uit. De Raven aanbiedingen zijn super populair en dat komt omdat ze super scherp in prijs zijn. Goedkoper visspullen shoppen gaat je dan echt niet lukken.

Bij Raven kun je top service verwachten

Als je iets online besteld wil je natuurlijk net als in de winkel een goede service hebben. Bij Raven ben je verzekerd van een top service. Dit zie je ook terug in de beoordelingen, zij hebben namelijk ruim 12.900 reviews op moment van schrijven en scoren daarmee een gemiddelde van een 8,8. Mocht je toch een klacht hebben over een product of een bestelling, dan kun je natuurlijk Raven altijd even mailen of bellen. Zij zullen er alles aan doen om jouw klacht op te lossen zodat jij weer lekker kunt vissen en natuurlijk met een tevreden gevoel terug komt bij Raven. Want jij als klant bent bij Raven echt de Brasemkoning of was het nou Viskoning. Hoe dan ook, jij als klant bent bij Raven koning en zo word je dus ook behandeld.

De voordelen van het bestellen bij Raven

Online een bestelling plaatsen is leuk maar het moet ook voordelen hebben, bij Raven heeft het plaatsen van een online bestelling zeker voordelen. Zo profiteer je o.a. van onderstaande

  • Het grootste assortiment voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending bij een bestelling van €75,- of meer
  • 30 dagen bedenktijd

Naast deze voordelen scoor je bij Raven ook altijd de beste hengelsport aanbiedingen. Het loont dus zeker om je bestelling online te plaatsen bij Raven en te profiteren van alle voordelen. Zo kun jij weer lekker naar de waterkant met je visspullen zonder dat je hele portemonnee leeg is. Dit is natuurlijk al voldoende reden om nu je bestelling online te plaatsen bij Raven.