REISREPORT het reismagazine voor de echte vakantieliefhebber

Aanbiedingen van REISREPORT

Vakantie, ieder jaar weer zijn er heel veel mensen die zich afvragen waar ga ik dit jaar naartoe. Wanneer je een vakantie wilt waar niet heel de massa naar toe gaat, dan moet je bij REISREPORT zitten. Zij hebben namelijk de mooiste plekjes al voor je ontdekt waar het nog lekker rustig is. Deze hebben ze verwerkt in een aantal prachtige reismagazines. Iedere keer komen ze weer met een nieuw magazine en deze magazines zijn super populair. Bij heel veel mensen is REISREPORT bekend omdat het een premium Nederlands reisplatform is voor de geïnteresseerde reiziger. REISREPORT is in 2017 opgericht door Marlou Jacobs en Godfried van Loo, deze twee ervaren reizigers hebben een achtergrond in de journalistiek, uitgeefwereld en de ICT. Beste nu dus snel één van de magazines voor de echte vakantieliefhebber.

 

Van oorsprong is REISREPORT een video platform, echter binnen 6 maanden bereikten ze meer dan 200.000 views. Op dit moment is REISREPORT de app die bekroond is tot de beste reis app in Nederland. Daarnaast hebben ze enkele luxe reisgids magazines die je het hele jaar door online kunt bestellen. Deze magazines worden bij iedere reiziger super goed ontvangen. Hou jij dus van reizen, dan is het zeker slim om de magazines van REISREPORT te kopen en zo de juiste vakantie plekken te ontdekken.

De luxe reismagazines van REISREPORT

Ieder reismagazine is gespecialiseerd, luxe en geheel gewijd aan één bestemming. Je leest en bekijkt er alles over de geschiedenis, hoogtepunten, activiteiten, natuur, achtergrond artikelen, prachtige foto's en nog veel meer. Naast dat je deze reismagazines online kunt kopen liggen ze ook in heel veel boekenwinkels in Nederland & België. De magazines worden geregeld geüpdatet waardoor jij weer nieuwe informatie en interessante plekjes over een bepaald land kunt ontdekken. De magazines zijn minimaal 100 pagina's dik, zo heb jij dus zat lees voer over de plek waar jij graag heen wilt. 

Nederland - Vakantie in eigen land

Ga jij liever niet naar het buitenland en kies je dus liever voor een vakantie in eigen land? Ook dan hebben ze een super mooi reismagazine bij REISREPORT. Zo ontdek jij de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa. Deze plekken bieden je natuur, cultuur en rust. Wil jij dus een heerlijke vakantie in Nederland hebben? Koop dan zeker dit reismagazine van REISREPORT en ontdek het mooie van Nederland allemaal in één mooi magazine. Waar ga jij dit jaar naar toe op vakantie? Je weet het pas zeker wanneer je één van de luxe reismagazines van REISREPORT hebt.