REISREPORT het reismagazine voor de echte vakantieliefhebber

Aanbiedingen van REISREPORT

Vakantie, ieder jaar weer zijn er heel veel mensen die zich afvragen waar ga ik dit jaar naartoe. Wanneer je een vakantie wilt waar niet heel de massa naar toe gaat, dan moet je bij REISREPORT zitten. Zij hebben namelijk de mooiste plekjes al voor je ontdekt waar het nog lekker rustig is. Deze hebben ze verwerkt in een aantal prachtige reismagazines. Iedere keer komen ze weer met een nieuw magazine en deze magazines zijn super populair. Bij heel veel mensen is REISREPORT bekend omdat het een premium Nederlands reisplatform is voor de geïnteresseerde reiziger. REISREPORT is in 2017 opgericht door Marlou Jacobs en Godfried van Loo, deze twee ervaren reizigers hebben een achtergrond in de journalistiek, uitgeefwereld en de ICT. Beste nu dus snel één van de magazines voor de echte vakantieliefhebber.

 
Ga jij binnenkort reizen door Georgië & Armenië? Dan is het zeker aan te raden om eerst het Reisreport Georgië & Armenië magazine te bestellen. Je kunt dit gave magazine online kopen bij Bol.com tegen een zeer scherpe prijs. Ga dus snel naar de website en bestel hem direct.
Lees Meer... Georgië & Armenië
Een vakantie boeken naar Costa Rica? Dan is het zeker slim om eerst het Reisreport Costa Rica magazine te bestellen bij Bol.com. Dit magazine staat namelijk vol met de beste tips om alles uit jouw vakantie naar Costa Rica te halen.
Lees Meer... Costa Rica magazine
Wil jij gaan reizen in Kroatië? Dan is het zeker aan te raden om het Reisreport Kroatië magazine te kopen. Deze luxe reisgids staat bomvol met de beste tips om optimaal te genieten van het prachtige Kroatië. Reden genoeg om hem nu snel te bestellen.
Lees Meer... Kroatië magazine
Bij Bol.com kun je nu heel voordelig het Reisreport IJsland reisgids magazine - luxe uitgave vol tips bestellen. Dit magazine moet jij echt hebben wanneer je van plan ben om naar Ijsland te gaan. Je ontdekt dan de mooiste plekjes die er zijn.
Lees Meer... Ijsland magazine

Van oorsprong is REISREPORT een video platform, echter binnen 6 maanden bereikten ze meer dan 200.000 views. Op dit moment is REISREPORT de app die bekroond is tot de beste reis app in Nederland. Daarnaast hebben ze enkele luxe reisgids magazines die je het hele jaar door online kunt bestellen. Deze magazines worden bij iedere reiziger super goed ontvangen. Hou jij dus van reizen, dan is het zeker slim om de magazines van REISREPORT te kopen en zo de juiste vakantie plekken te ontdekken.

De luxe reismagazines van REISREPORT

Ieder reismagazine is gespecialiseerd, luxe en geheel gewijd aan één bestemming. Je leest en bekijkt er alles over de geschiedenis, hoogtepunten, activiteiten, natuur, achtergrond artikelen, prachtige foto's en nog veel meer. Naast dat je deze reismagazines online kunt kopen liggen ze ook in heel veel boekenwinkels in Nederland & België. De magazines worden geregeld geüpdatet waardoor jij weer nieuwe informatie en interessante plekjes over een bepaald land kunt ontdekken. De magazines zijn minimaal 100 pagina's dik, zo heb jij dus zat lees voer over de plek waar jij graag heen wilt. 

Nederland - Vakantie in eigen land

Ga jij liever niet naar het buitenland en kies je dus liever voor een vakantie in eigen land? Ook dan hebben ze een super mooi reismagazine bij REISREPORT. Zo ontdek jij de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa. Deze plekken bieden je natuur, cultuur en rust. Wil jij dus een heerlijke vakantie in Nederland hebben? Koop dan zeker dit reismagazine van REISREPORT en ontdek het mooie van Nederland allemaal in één mooi magazine. Waar ga jij dit jaar naar toe op vakantie? Je weet het pas zeker wanneer je één van de luxe reismagazines van REISREPORT hebt.