Boek een vakantie naar Mexico vanaf € 499,-Toe aan een vakantie ver buiten Europa? Dan is Mexico een echte top bestemming voor jou, je boekt nu bij TUI een vakantie naar Mexico al vanaf € 499,-. Mexico een perfect land voor een onvergetelijke rondreis!

Boek je zomervakantie nu bij Tui

Wanneer je liever niet binnen Europa op vakantie gaat, zul je al snel een verre reis moeten maken. Buiten Europa zijn er vele bestemmingen die zeker de moeite waard zijn. Zo kun je bijvoorbeeld op vakantie naar Mexico, een prachtig land in Noord Amerika. Bij TUI kun je een zomervakantie naar Mexico boeken vanaf slechts € 499,-. 

Vele RUI hotels en resorts in Mexico

Als je ervoor kiest om een RUI hotel te boeken, dan ben je gegarandeerd van een top hotel. Een RUI hotel is zoals een hotel hoort te zijn. Ook in Mexico zijn er verschillende RUI hotels & Resorts, hier enkele hotels die zeker de moeite waard zijn.

  • RUI Tequila
  • RUI Lupita
  • RUI Playacar
  • RUI Palace Mexico
  • RUI Palace Cabo Verde

Boek snel jouw zomervakantie 2020 bij TUI

Waar wacht je nog op, boek nu jouw zomervakantie bij TUI en vlieg binnenkort naar Mexico vanaf slechts € 499,- per persoon. Geniet van de witte stranden en blauwe zee, bezoek de mooiste cenotes, tempels en de overblijfselen van de Maya's. In Mexico vind je alles voor een geslaagde vakantie, wacht dus niet langer en boek nu.