Fletcher Hotels 5-daagse mini vakantieBen jij ook toe aan een wel verdiende vakantie, alleen, samen met je partner of met het hele gezin bij Fletcher Hotels zit je goed. Boek nu een 5-daagse mini vakantie met 4x uitgebreid ontbijtbuffet en 2x luxe 3-gangen diner! Nederland kent vele prachtige plekjes die het ontdekken meer dan waard zijn. Wat dacht je van de Noordzeekust, de Veluwe of de heuvels van Limburg? De ruim 85 unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels zijn allen gelegen op de mooiste locaties van Nederland en beschikken over een gevarieerd aanbod aan faciliteiten.

Even ertussen uit in eigen land

Deze 5-daagse mini vakantie die je kunt boeken bij Fletcher Hotels is echt super gaaf. Jij verblijft namelijk 4 overnachtingen in één van de hotels van Fletcher Hotels. Deze vakantie is perfect voor in de zomervakantie echter is hij ook de rest van het jaar te boeken. Zo kun jij op elk gewenst moment een mini vakantie bij Fletcher Hotels boeken en dat is natuurlijk hetgeen dat iedereen wel wilt. Zo ben jij er toch even tussen uit en geniet je van de mooiste plekjes in Nederland. Deze 5-daagse mini vakantie is een arrangement. Dit arrangement heeft de volgende inhoud:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje en een regionale specialiteit
  • 4 x overnachting
  • 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x heerlijk 3-gangen diner op de 1e en 3e avond
  • 1 dag huur fiets
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

Zoals je ziet is deze mini vakantie van al het luxe voorzien. Het is daarom zeker slim om deze vakantie direct te boeken en zo te genieten van een welverdiende vakantie. Wel Fletcher hotel ga jij boeken voor deze gave vakantie? Eén ding is zeker, jij gaat echt genieten ongeacht met wie je gaat.

Fletcher Hotels altijd gave aanbiedingen te boeken

Naast deze mini vakantie hebben ze bij Fletcher Hotels altijd hele gave aanbiedingen voor een hotelovernachting. De aanbiedingen zijn heel verschillend, zo zijn sommige aanbieding voor één nacht terwijl de andere voor meerdere hotelovernachtingen is. Wil jij dus geen mini vakantie bij Fletcher Hotels maar wil je wel een hotelovernachting? Bekijk dan snel alle aanbiedingen van Fletcher hotels en boek direct hetgeen dat jij wilt.