Hotel Mariënhage vanaf € 78,- voor 2 personenBij AD Webwinkel hebben ze weer eens een heerlijke hotelovernachting. Zo kun jij al vanaf € 78,- naar Hotel Mariënhage voor 2 personen. Dit is één van de Topaanbiedingen van AD Webwinkel en dus zeker de moeite waard om te overwegen. Inmiddels weet bijna iedereen wel dat ze bij AD Webwinkel elke keer weer de leukste aanbiedingen hebben voor een hotelovernachting. Zo kon je bijvoorbeeld al heel voordelig naar één van de Fletcher hotels toe. Ook deze keer laten ze weer zien dat een hotelovernachting echt niet duur hoeft te zijn.

AD Webwinkel boek nu Hotel Mariënhage in Eindhoven

Ben jij al bekend met Hotel Mariënhage? Nee nog niet? Hotel Mariënhage ligt in Eindhoven en is onderdeel van LBG hotels. Het gaat hier om een super luxe boutique hotel in het DOMUSDELA complex. Het ligt dus midden in de stad Eindhoven. Om de hoek vind je dan ook al het centrum, zo kun jij in de avond nog een heerlijk drankje buiten de deur doen. De hotelkamers van Hotel Mariënhage zijn super luxe, jij komt hier dus echt even tot rust. De mensen die al een keer een overnachting hebben gehad in Hotel Mariënhage komen dan ook geregeld terug voor een heerlijke overnachting.

Boek nu een hotelovernachting vanaf € 78,-

Je vraagt je nu misschien af waarom er een vanaf prijs is. Dit is heel simpel, wanneer jij van zondag - donderdag een overnachting boekt betaal je slechts € 78,- besluit jij in het weekend lekker te gaan genieten, dan betaal je € 98,-. De prijs is in beide gevallen voor 2 personen. Daarnaast is ontbijt standaard inbegrepen, die hoef je dus niet los te bestellen. Er zijn bij AD Webwinkel alleen maar vouchers voor 2 personen te koop. Wil jij toch alleen gaan, dan zul je gewoon de prijs voor twee personen moeten betalen. Gelukkig zijn er waarschijnlijk zat mensen waarmee jij even lekker wilt genieten van een overnachting. Wacht dus niet langer en boek deze aanbieding snel online.