Wanneer je opzoek bent naar een goed hotel aan de Costa Brava, dan is Hotel Top Olympic een echte aanrader. Dit hotel ligt op slechts 400m afstand van het centrum van Calella en 350m vanaf het strand. Als je een eenvoudig hotel zoek maar wel goed verzorgd dan hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken. 

Busreis naar Hotel Top Olympic vanaf € 169,-

Het Hotel Top Olympic valt momenteel onder de aanbiedingen van Solmar, hierdoor boek je al een vakantie vanaf € 169,- per persoon. Je boekt dit hotel dan met busreis en op basis van een halfpension verblijf. In het centrum van Calella vind je vele gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Geniet voor een klein prijsje van dit fantastische hotel, eerdere boekers van Solmar beoordelen dit hotel met het cijfer 9 van de 10. 

3 zwembaden, gezellig animatieteam en voldoende faciliteiten

Bovengenoemde zijn enkele belangrijke kenmerken die bij Hotel Top Olympic horen. Een gezellig hotel hoeft niet altijd duur te zijn en dat bewijzen ze maar weer bij Solmar met deze fantastische vakantie aanbieding. Wacht niet langer, boek je verblijf bij dit hotel, profiteer van de lage prijs bij Solmar en geniet van je wel verdiende rust.