Beekse Bergen kom nu samen tot rust in het vakantieparkKomt nu tot rust in het vakantiepark van Beekse Bergen. Geniet van de rust omringt door bos en aan een prachtig meer. Daarnaast kun je gemakkelijk een dagje naar Safari Park Beekse Bergen voor een wilde rit. Beekse Bergen is misschien wel één van de grootste vakantieparken van Nederland. Dit fantastische vakantiepark biedt alles wat je wilt, zo kom je helemaal tot rust, terwijl de kids een avontuurlijke vakantie tegemoet gaan. Om je vakantie compleet te maken ga je een dagje naar het Safaripark en/of het Speelland.

Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

Op safari in Beekse Bergen

Een dierentuin maar dan anders, namelijk vele malen spannender, jij gaat namelijk op safari en eerlijk is eerlijk dat is gewoon reuze spannend. Tijdens de Safari kom je ruim 150 diersoorten tegen waar de kans bestaat dat jij straks oog in oog staat met een van deze diersoorten. Alle bekende dieren hebben hier hun verblijf, jij gaat er dus leeuwen, tijgers, nijlpaarden, apen en nog heel veel andere dieren tegen komen. Om nog meer te genieten van het Safaripark kun je een verblijf boeken tussen de wilde dieren, zo heb je echt een perfecte vakantie die zeer spannend is.

Speelland maakt jou vakantie helemaal top

Beekse Bergen heeft ook een heel groot Speelland, op deze plek kom jij 23 geweldige attracties tegen voor de kinderen. Jij als ouder kun heerlijk genieten van het strand, zo is het voor iedereen een perfecte vakantie. Het speelland is voor jong en oud, zelfs aan de aller kleinste is gedacht, zo kun jij echt genieten met het hele gezin. Speelland is de plek voor maximaal lol, genot en rust want iedereen vermaakt zich en dat is gewoon zo leuk. Na een dagje op Speelland kun jij lekker tot rust komen in je verblijf. Heb jij geen verblijf maar wil je wel een dagje naar Speelland Beekse Bergen? Dan kun je een dagticket kopen, doe je dit online, dan krijg je korting.