Kras blijf dromen van de wereld ontdekkenBij Kras halen ze alles uit de kast om jouw eventuele zorgen over je vakantie weg te nemen. Vele vakantiegangers hebben hun vakantie toevertrouwd aan Kras maar door het Coronavirus loopt het allemaal even anders. Maar blijf wel dromen van de wereld ontdekken.

Het is een tijd van crisis en dat vooral een gezondheid crisis, al vele Nederlanders zijn besmet met het Coronavirus en de kans is groot dat er nog veel meer gaan volgen. Vele dingen kunnen hierdoor niet doorgaan zoals een avondje naar de kroeg, lekker uit eten of natuurlijk die wel verdiende vakantie

Alle boekingen tot en met 10 mei geannuleerd

Kras en Tui hebben besloten om al hun vakanties te annuleren tot en met 10 mei, alle vakantie die voor die tijd gepland stonden gaan dus zeker niet door. De mensen die een vakantie hebben geboekt in deze periode krijgen dan ook een voucher voor de betaalde reissom welke je later weer kunt besteden. Wanneer alles weer normaal is en er weer vakanties geboekt kunnen worden kun jij een verdiende reisboeken met deze voucher.

Daarnaast hebben ze bij Kras de omruilgarantie versoepeld. Niemand heeft om deze situatie gevraagd en dus moeten wel elkaar een beetje helpen, dat is ook de gedachte van Kras vakanties. Daarom kun je nu een reis die na 10 mei ligt gemakkelijk omruilen. Tijdelijk hebben ze de volgende omruilgarantie regels:

  • Omruilen mag tot 7 dagen voor vertrek (Voor Kras/Goed Idee rondreizen en riviercruises is omboeken mogelijk tot 42 dagen voor vertrek)
  • De omruilgarantie is geldig voor bestaande en nieuwe boekingen
  • De versoepelde omruilgarantie is geldig tot en met 31 mei 2020
  • De oorspronkelijke geboekte vertrekdatum dient te zijn gelegen voor 31/10/2020
  • De nieuwe vertrekdatum van de omgeboekte reis dient uiterlijk te zijn gelegen voor 31/03/2021

Zo zie je maar, ze hebben bij Kras heel wat uit de kast gehaald om jou zonder zorgen op vakantie te laten gaan. Wil je alle maatregelen weten dei Kras heeft gemaakt, bekijk ze dan snel op de website van Kras.

En... zorg goed voor elkaar! Zodat we straks weer met z'n allen kunnen genieten van een heerlijke Kras vakantie.