Vliegensvlug naar hartje Londen met de trein. Boek nu vanaf € 40,- je treinticket op NSinternational.nl en vertrek vanaf Amsterdam of Rotterdam zonder tussenstop. Zo ben je voor je het weet in Londen op een milieu bewuste manier. Waarschijnlijk heb je het al gehoord maar de Eurostar zal vanaf 30-04-2020 tussen Amsterdam en Londen rijden en vanaf 18-05-2020 tussen Rotterdam en Londen. Met de Eurostar reis jij in één keer zonder tussenstop naar Londen toe. Vanaf Amsterdam zal je reis dan nog maar 4 uur en 10 minuten duren en vanaf Rotterdam 3 uur en 29 minuten. Je bent dus vliegensvlug in hartje Londen en dat vanaf € 40,- enkele reis.

Naar Londen reizen was nog nooit zo makkelijk

Ben je nog nooit in Londen geweest maar wil je dat maar al te graag, dan is dit nu je kans. Reizen naar Londen was nog nooit zo gemakkelijk, je weet hoe reizen met de trein gaat alleen reis je nu naar het buitenland. Het mooie van de Eurostar is dat je gewoon WiFi en 4G aan boord hebt, je kunt dus gewoon bellen en internetten. Zo wordt jouw reis wel heel comfortabel gemaakt. De verbinding is ook actief wanneer je het Kanaal oversteekt. Dat is nog eens reizen zonder zorgen en enkel met gemak. De treinreis is dus niet alleen handig als je op vakantie gaat maar ook voor de zakelijke reiziger. Je kunt namelijk je gehele reis gewoon doorwerken, dat is nog eens service van NS International.

Boek vandaag nog je tickets

Waar wacht je nog op, je kunt vandaag al gemakkelijk en snel online je tickets bestellen voor deze geweldige treinreis. Een reis naar Londen was nog nooit zo makkelijk en milieubewust. Denk samen met vele andere reizigers aan het Milieu en ga vanaf heden enkel en alleen nog maar met de trein naar Londen. Dit is niet alleen comfortabel reizen maar ook nog eens super voordelig. Bekijk ook de aanbiedingen voor een treinkaartje bij NS International.