Nu bij TUI een COVID Care Service pakket voor een veilige reisNu we nog steeds last hebben van het Corona Virus zijn er heel veel mensen aan het twijfelen of ze wel moeten gaan vliegen! Gelukkig heeft TUI nu het COVID Care Service pakket waardoor jij met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Na een jaar hard werken ben jij natuurlijk toe aan een welverdiende vakantie. Maar is dat nu wel slim, want stel dat je in het buitenland zit en het land gaat in Lock down! Dat is een hele vervelende situatie maar gelukkig heeft TUI daar iets op bedacht en hebben ze voor alle reizen in 2020 het COVID Care Service pakket.

Wat houdt dit COVID Care Service pakket in?

Bedrijven als TUI hebben het financieel ook zwaar omdat er veel minder mensen op vakantie gaan. Bij TUI dachten ze dat moet anders, mensen moeten met een gerust hart op vakantie kunnen. Zo ontstond het COVID care Service pakket. Met dit pakket is de kans grote dat jij een vakantie boekt en dat is voor TUI weer goed nieuws. Dit geweldige pakket is voorzien van het volgende:

  • 24/7 telefonische medische assistentie
  • Kosten gedekt voor het afnemen van een COVID-test ter plaatse
  • Bij verplichte quarantaine, dan zorgt TUI ervoor dat men langer op de bestemming kan blijven, samen met het gehele reisgezelschap. En voor een nieuwe terugvlucht, zonder extra kosten
  • Bij COVID-positief zijn kosten voor eventuele medische hulp of medisch noodzakelijke repatriëring ook gedekt
  • Deze service is geldig op alle vertrekken t/m 31 december 2020

Zoals je ziet kan het niet anders dan dat dit jou heel veel rust gaat geven en je dus alsnog je vakantie gaat boeken bij TUI.

TUI heel veel aanbiedingen voor een vakantie

Moet jij nog een vakantie boeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je, bij TUI hebben ze namelijk heel veel aanbiedingen. Hierdoor kun jij een hoop geld besparen op je vakantie naar het buitenland. De kortingen variëren heel erg, het is dus slim om eerst te bepalen waar jij naar toe wilt. Heb je dat bepaald dan wordt het tijd om een hotel uit te gaan zoeken en dan het liefste één met korting. De keuze van aanbiedingen is extreem groot en dan terwijl je bij TUI altijd al vakanties kunt boeken tegen zeer scherpe prijzen. Eigenlijk zijn alle reizen van TUI vakantie aanbiedingen. Kies dus nu snel online één van de aanbiedingen en boek vervolgens gemakkelijk en snel jouw gewilde reis. Zo kun jij ook dit jaar gewoon heerlijk genieten van een vakantie in jouw favoriete vakantieland.

Graat aanbod vakanties in Nederland bij TUI

De laatste maanden hebben ze bij TUI echt niet stil gezeten, ze doen er alles aan om jou veilig op vakantie te laten gaan. Daardoor beseffen ze ook dat lang niet iedereen naar het buitenland op vakantie wilt. Daarom hebben ze nu ook een groot aanbod met vakanties in Nederland. Zo boek je bijvoorbeeld een van de bekende CenterParcs vakantieparken super voordelig bij TUI. Hierdoor kun jij toch lekker genieten van een heerlijke vakantie die je gewoon online bij TUI kunt boeken. Uiteraard profiteer je gewoon van de service die je van TUI kunt verwachten. Waar wacht je dus nog op? Zoek nu naar een mooi vakantieadres in Nederland en boek direct jouw reis.