Roompot 21 extra vakantieparken in FrankrijkRoompot is een samenwerking aan gegaan met het France bedrijf Sandaya. Dit betekent dat er 21 extra vakantieparken zijn toegevoegd in het vakantieland Frankrijk. De meeste van deze parken liggen aan de kust.

Ga mee met Roompot naar het zuiden

Frankrijk ook wel het land van de wijn, grote chateaus en verse baguettes is al jaren voor vele een favoriete vakantieland. Inmiddels is het aanbod aan France vakantieparken bij Roompot erg breed, ze hebben op dit moment namelijk 37 vakantieparken in Frankrijk.

Ontdek de mooiste parken in Frankrijk

Roompot is binnen Nederland een van de grotere bedrijven met vakantieparken, echter hoef je met Roompot niet perse binnen Nederland te blijven. Ga jij liever naar het buitenland, ook dan boek je een vakantie bij Roompot. Zoek de zon op en geniet op een van de France bruisende parken.

Ook in Frankrijk altijd wel een aanbieding

Wanneer je opzoek bent naar een aanbieding, dan zit je goed bij Roompot, zij hebben namelijk altijd wel enkele aanbiedingen lopen. Ook bij de France parken kun je profiteren van kortingen, wacht dus niet langer en boek nu een vakantiehuis in Frankrijk.