Solmar boek een busreis naar Hotel H10 Vintage SalouBen jij nog nooit met de bus op reis gegaan? Dan wordt het toch eens tijd om een busreis te boeken bij Solmar. Je boekt nu wel heel voordelig Hotel H10 Vintage Salou in combinatie met een busreis bij Solmar.

Solmar tours Spanje last minute

Wil jij Last Minute op vakantie? Dat kan bij Solmar met de lastminute deals, zo kun je ook Hotel H10 Vintage Salou boeken met een leuke korting. Je boekt Hotel H10 Vintage Salou het voordeligste in combinatie met een busreis.

Hotel H10 Vintage Salou badkamers met inloop regendouche

Wanneer we op vakantie gaan willen we toch een beetje luxe. Je wilt namelijk helemaal bijkomen en van alle gemakken zijn voorzien. Bij Hotel H10 Vintage Salou kan dit zeker, zij hebben namelijk badkamers met inloop regendouche. Daarnaast kun je genieten aan een mooi zwembad en is het hotel ingericht door een interieurontwerper.

Solmar aanbiedingen voor busreizen

Als je besluit een busreis te boeken dan doe je dit natuurlijk het aller liefste met een aanbieding. Bij Solmar vind je altijd wel mooie aanbiedingen. De kans is dan ook groot dat je dit hotel in combinatie met een busreis en aanbieding kunt boeken. Hotel H10 Vintage Salou ligt op ca. 500m van het strand aan het Europaplein. Het hotel bied een groot zwembad met zonneterras en vele activiteiten.

Boek nu deze vakantie bij Solmar, geniet van de mooie busreis en ontspan in het super luxe hotel.