Solmar busreizen 2020! Boek jouw busvakantieWanneer je het leuk vind om met een groep te reizen, dan is een busvakantie in 2020 een echte aanrader. Ook in 2020 heeft Solmar de leukste busreizen voor jong en oud, boek nu een busreis bij Solmar tours in 2020! Tegenwoordig wordt er al snel gedacht dat een vakantie het leukste is wanneer je het vliegtuig pakt, maar dat is niet helemaal waar. De Solmar busreizen in 2020 zijn namelijk zeer gezellige en leuke reizen. Daarnaast begint een busreis al op het moment dat jij je voordeur dichttrekt.

Solmar biedt in 2020 busreizen aan naar Spanje & Kroatië

Wanneer je besluit om een busvakantie te gaan boeken, zit je goed bij Solmar. Je kunt bij Solmar kiezen uit Royal of First-class bussen naar de Spaanse Costa's of de prachtige Kroatische kust. Jij kunt gemakkelijk in meer dan 50 steden in Nederland en België opstappen om vanaf daar je reis te beginnen. Het Solmar team dat mee reist doet er alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken zodat jij ook in 2021 weer een busreis boekt bij Solmar.

Solmar Royal Class of First Class

Bij Solmar hebben ze in 2020 2 verschillende soorten bussen namelijk de Royal Class en de First Class. Standaard wanneer je een boeking maakt zie je de prijs van de Royal Class bus. Deze bus heeft meet zitplaatsen, hierdoor zit je dichte op elkaar. In een Royal Class zitten totaal 66 stoelen terwijl in de First Class bus er slechts 48 stoelen zitten. Wanneer je graag extra ruimte wilt en dus een First Class busreis wilt maken betaal je € 40,- toeslag per persoon.

Boek nu een busreis naar de regio Costa Brava, Costa Blanca en meer

Ook wanneer je voor een busreis kiest wil je natuurlijk naar de mooiste Regio's en plaatsen op vakantie. Je kunt een Solmar busreis boeken naar de volgende regio's:

  • Costa Blanca
  • Costa Brava
  • Costa Dorada
  • Costa del Azahar
  • Istrie
  • Kvarner

Vervolgens kun je kiezen uit de volgende plaatsen: Albir, Alcossebre, Altea, Benidorm, Blanes, Calella, Calpe, Cambrils, Funtana, La Pineda, Lloret de Mar, Lovran, Malgrat de Mar, Miami Platja, Novigrad, Opatija, Peñíscola, Pineda de mar, Playa d'Aro, Poreč, Rovinj, Salou, Tossa de Mar, Umag en Vrsar.

Zoals je ziet, met een busreis van Solmar heb je keuze genoeg, wacht dus niet langer en boek nu snel!