Wie wilt er nou niet een vakantie naar de zon. Eigenlijk iedereen wel, het is niet voor niks dat een zonvakantie erg populair is onder de Nederlanders. Echter pakken we wel steeds vaker het vliegtuig, dit is nou eenmaal heel makkelijk. Helaas zitten er ook nadelen aan het vliegtuig, zo zie je een stuk minder van al het natuur dat op de route ligt. Daarnaast telt het milieu uiteraard ook mee. Een vliegtuig levert nou eenmaal veel meer uitstoot op dan een auto.

Een autovakantie met het hele gezin

Iedereen kent het nog wel van vroeger, elke stukje ruimte van de auto wordt benut om zoveel mogelijk mee te nemen, een skibox op het dak van de auto om nog meer ruimte te creëren. Vervolgens stapt het gehele gezin in, vader achter het stuk, moeder die de kaart leest en achterin de kinderen die het bloed onder de nagels vandaan halen bij de ouders. Na de vele relletjes tussen vader en moeder over hoe ze moeten rijden kom je dan eindelijk aan op bestemming.... Costa Brave.

De autovakantie van het heden

Bovenstaande is natuurlijk de angst die er bij vele nog in zit. Gelukkig kunnen wij je vertellen dat bovenstaande verleden tijd is. De ruimte die vrij is in de auto kan steeds makkelijker benut worden, de spullen worden compacter en de bestemmingen luxer wat automatisch ervoor zorgt dat je minder mee neemt. Daarnaast weet Google Maps alle wegen die op jouw oude kaart staan. De kinderen zijn veel makker door de vele bezigheden die je ze kunt bieden. Zo anno 2019 is een auto vakantie relaxer dan ooit te voren.

Boek nu bij gemakkelijk jouw autovakantie met het hele gezin. Solmar biedt autovakanties naar Spanje & Kroatie, enkele populaire bestemmingen zijn:

  • Blanes
  • Mallorca
  • Salou

Alle te vinden aan de 200km lange kuststrook Costa Brava. Boek nu al voor volgend jaar of geniet nog even snel met een last minute autovakantie.