SS Rotterdam geniet nu samen van een hotelovernachtingWil jij ook echt even genieten van een hotelovernachting? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, je overnacht nu voor slechts € 99,- met twéé personen op SS Rotterdam inclusief ontbijt. Een goede reden dus om deze deal nu te boeken. Wanneer jij toe bent om er even tussen uit te gaan, dan is het natuurlijk heel leuk om te overnachten op SS Rotterdam. Voor iedereen die SS Rotterdam niet kent, dit is een schip waar jij heerlijk kunt genieten. Bij AD Webwinkel kun je nu profiteren van deze te gekke deal, je doet er dan ook echt aan om nu te boeken. Want zeg nu zelf wie vindt het niet lekker om echt even te genieten samen van een heerlijke overnachting? Eigenlijk iedereen wel en daarom doe je er goed aan deze deal nu te boeken bij AD Webwinkel. Want AD Uitjes zoals deze zie je niet vaak maar zijn wel echte aanraders.

SS Rotterdam is één van de hotels van WestCord Hotels

Wanneer je het hotel SS Rotterdam nog niet kent, dan ken je vast wel de hotelketen WestCord Hotels. Zij hebben namelijk allemaal te gekke hotels in Nederland waar jij zeker een keer moet overnachten. Deze hotels zijn echte aanraders voor iedereen die gek is van hotelovernachtingen. Zeker Hotel SS Rotterdam is een aanrader waar je echt heerlijk kunt genieten. Het is namelijk 100% zeker dat jij echt gaat genieten van een welverdiende hotelovernachting en dat voor een zeer lage prijs. Want ze nu eerlijk, € 99,- voor twee personen inclusief ontbijt is natuurlijk wel heel voordelig. Wees er echter wel snel bij want voor je het weet is deze aanbieding verlopen en ben je te laat.

Slapen in de hutten van het stoomschip

Het leuke van SS Rotterdam is dat het een voormalig vlaggenschip is van de Holland-Amerika lijn en daardoor dus bijna alle wereldzeeën heeft bevaren. Inmiddels ligt het schip permanent aan de wal bij de hippe Katendrecht. Dit schip is authentiek ingericht en heeft de sfeer van de jaren '50, dit is dan ook echt voelbaar. Stap de loopplank op en ga het schip binnen om echt even te genieten van jouw hotelovernachting. Jij overnacht waar vroeger de hutten van het stoomschip waren, ze hebben nu 254 hotelkamers in een origineel decor. Op dit geweldige schip kun je maar liefst twee restaurants vinden en ook nog eens 2 bars. Zo hoe jij je echt niet te vervelen. Wacht dus niet langer en boek nu jouw voucher bij AD Webwinkel.