Topparken nu tijdelijk 10% vroegboekkortingBij TopParken kun je nu profiteren van 10% vroegboekkorting. Echter wegens het Corona Virus hebben ze wel aanpassingen gedaan, zo kun je een verblijft tussen 1 april en 24 december 2020 gratis omboeken, dan is nog eens een mooie actie. Ondanks het Corona Virus zijn ze bij TopParken gewoon open en ben je er van harte welkom. Uiteraard zijn er wel verschillende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen waardoor jij met een gerust gevoel toch een beetje vakantie kunt vieren.

10% vroegboekkorting en gratis omboekgarantie

Bij TopParken snappen ze als geen ander dat dit voor heel veel mensen een zware tijd is, dat is ook één van de redenen dat ze openblijven. Zo kun jij er op een veilige manier toch even tussen uit om even te ontspannen wat ja dat hebben we wel nodig. Ook geven ze je nu een mooi voordeel, je krijgt namelijk 10% vroegboekkorting voor alle 14 parken die ze hebben in Nederland. Zo kun jij nog voordelige er even tussenuit. 

Twijfel je toch of je er goed aan hebt gedaan en wil je wegens omstandigheden je vakantie omboeken? Dan kan dat nu gratis bij TopParken met de gratis omboekgarantie. Dit kan echter wel tot maximaal 14 dagen voor aankomst, daarnaast zitten er een aantal voorwaarde aan die je op de site van TopParken kunt vinden.

Waar ga jij deze vakantie naar toe?

TopParken heeft in Nederland 14 verschillende vakantieparken. Deze vind je in Gelderland, Zuid-Holland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant en Noord-Holland. Je kunt alle parken in één overzicht vinden op de website van TopParken. Het boeken van een vakantie 2020 gaat heel gemakkelijk bij TopParken, boek daarom vandaag je vakantie bij TopParken en profiteer van 10% korting.