Vakantie naar CenterParcs en voordeel op een attractieparkVind jij het ook altijd vervelend om na een gezellig dagje pretpark het hele eind naar huis te moeten rijden? Boek dan een verblijf bij CenterParcs en krijg direct ook een exclusieve Center Parcs entreebewijs. Met dit bewijs kun jij heel voordelig het pretpark betreden. Op deze manier ga jij heel voordelig naar Wildlands Adventure Zoo Emmen, Attractiepark Toverland en Plopsa indoor Coevorden.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Vele kennen Wildlands wel, dit dierenpark bevindt zich zoals de naam al zegt in Emmen. Het gaat hier om een super mooi themapark waar je een wereldexperitie en reis kunt maken door de jungle, het poolgebied en de savanne. Dit geweldige park bevindt zicht op 10 minuten rijafstand van Parc Sandur en 20 minuten van De Huttenheugte. Kies je voor vakantiepark Parc Sandur dan kan je heel voordelig een meerdagenpas voor WILDLANDS boeken. In het Dierenpark Wildlands ga je zeker een geslaagde dag tegemoet, met het hele gezin of samen met je partner, genieten ga je zeker.

Midweek CenterParcs met een dagje Attractiepark Toverland

De CenterParcs vakantieparken Het Meerdal en Limburgse Peel liggen op steenworp afstand van het Attractiepark Toverland. Dit park is voor iedereen die gek is van snelle achtbanen, spetterende waterattracties of een ander magisch avontuur. Attractiepark Toverland is het dagje uit voor het hele gezin. Jong en oud kan zich hier met gemak een hele dag vermaken om vervolgens weer terug te keren naar je vakantiehuis in CenterParcs. Bekijk dus snel de te gekke aanbieding die je nu kunt boeken bij CenterParcs en geniet extra voordelig.

Geniet van een dagje Plopsa Indoor Coevorden

Boek nu een CenterParcs aanbieding voor de vakantieparken De Huttenheugte of Parc Sandur en krijg heel voordelig een meerdagenpas voor Plopsa Indoor Coevorden. Dit is het indoor speelparadijs voor alle kinderen, zij gaan hier zeker genieten en dat in combinatie met het geweldige CenterParcs vakantiepark. Het vakantiepark De Huttenheugte ligt direct naast Plopsa Indoor Coevorden, je kunt hier lopend heen. Kies je voor vakantiepark Parc Sandur, dan is het 20 minuten rijden.

Boek vandaag nog een Center Parcs verblijf en geniet super voordelig van één van deze 3 pretparken. Zo heb jij een wel verdiende vakantie in combinatie met een heerlijk dagje uit.