3.1818181818182 1 1 1 1 1 3.18 Ster (11 Stemmen)

De mooiste verre reizen voor de beste prijzenDe mooiste indrukken tot in elke uithoek
Met jouw adem in en jouw blik omhoog schuifel je voorzichtig over de wiebelige touwbrug. Drie uur later zucht je van geluk in een exotische infinitypool. Juist dit soort contrasten maken een rondreis tot een onvergetelijke ervaring. En het mooie is: Bij D-reizen regelen ze alles tot in de puntjes voor je. Zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten!

Dit zijn de Beste rondreizen van D-reizen

Klassiek Thailand
17-daagse groepsrondreis door Thailand waarbij je diverse klassieke hoogtepunten van het land ziet. Deze reis heeft een perfecte combinatie van cultuur, steden, natuur én strand. Jij bezoekt o.a. Chiang Mai, Ayutthaya, de River Kwai en de diepblauwe zee van Cha-Am.

Nostalgisch Indonesië
22-daagse groepsrondreis door Indonesië. In deze reis breng je een bezoek aan de eilanden Java en Bali. De vriendelijke bevolking en highlights van deze reis zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Enkele hoogtepunten: Oud Batavia, sultanpaleis Yogyakarta, Batur vulkaan op Bali en de rijstterrassen in Ubud.

Western Discovery
17-daagse groepsrondreis door de Westelijke Staten van Amerika. Jij bezoekt steden als Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Natuurlijk mag een bezoek aan de Nationale Parken niet ontbreken: o.a. Zion, Bryce Canyon en Grand Canyon. Als je wilt, kun je de vakantie afsluiten met een paar dagen op het strand!

De Grote Trek
22-daagse groepsrondreis door Zuid-Afrika waarbij je in een relaxed tempo alle hoogtepunten van het land bezoekt. Spot de Big Five in het Krugerpark, proef de lokale wijn in Stellenbosch en de Tuinroute: een rit langs het befaamde stukje kuststrook.