2.8666666666667 1 1 1 1 1 2.87 Ster (15 Stemmen)

Zuiderzeemuseum nu tickets voor € 12,80Wandel door de straten van het buitenmuseum en stap terug in de tijd! Met meer dan honderdveertig historische gebouwen uit dorpen en steden rond de voormalige Zuiderzee, is het buitenmuseum een dorp op zich. Loop over de klinkerstraatjes, bezoek het postkantoor, maak kennis met de bewoners van Urk en help mee met de oude ambachten.

Maar bekijk daarnaast ook de hedendaagse designpresentaties die zijn geïnspireerd op het wonen en werken van vroeger. Trek gekregen? Eet een vers gerookt visje bij de visrokererij of strijk neer bij café Hindeloopen en geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

Familiebelevenis bij het Zuiderzeemuseum

Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is een ware belevenis voor de hele familie: ontzettend leuk én heel leerzaam! Maak samen met je (klein)kind een klompbootje, speel Oudhollandse spelletjes, vaar een rondje mee op de veldschuit en schuif aan in de schoolbanken van toen. Of kom naar het geweldige waterdoepark voor de nodige waterpret en vaar bijvoorbeeld met één van de roeibootjes naar de voormalige Zuiderzee-eilanden om daar met een waterkanon te schieten of de vissen ‘uit de zee’ te hengelen.

Bestel nu je tickets met korting

Als je nu tickets bestelt bij Uitjekrant, dan betaal je geen € 16,- maar slechts € 12,80. Zo wordt een dagje uit nog leuker met het hele gezin.

Deze actie is verlopen!