De nieuwste producten vind je bij MediamarktMediamarkt, wie ken het nog niet. Tegenwoordig heeft iedereen wel eens een artikel gehaald bij Mediamarkt. Maar wat heeft Mediamarkt nou als voordeel, nou dat zijn er een aantal. Om te beginnen bieden zij altijd de nieuwste producten aan. Is een artikel vandaag nieuw op de martk, dan kun je er vanuit gaan dat Mediamarkt het heeft.

Eén ander groot voordeel is dat als je een bestelling plaatst voor 23.59uur je het de volgende dag al in huis hebt. Is het een bestelling van boven de € 20,- dat wordt hij ook nog eens GRATIS bezorgt.

De Mediamarkt Prijsbelofte! Altijd de beste prijs

Bij Mediamarkt vinden ze het belangrijk dat hun klanten blij zijn én blij blijven. Dat begint natuurlijk bij de prijzen van de door Mediamarkt aangeboden producten. Daarom beloven ze dat je bij Mediamarkt altijd de beste prijs betaalt. Dit noemen zij de Mediamarkt Prijsbelofte.

Om dit waar te maken, hanteren zij dagprijzen. Elke dag vergelijken ze de prijzen van hun producten met die van hun grootste concurrenten en kiezen de laagste dagprijs. Deze laagste dagprijs zie je direct terug op de digitale prijskaartjes in de winkel en in de webshop. Mocht je – in een zeldzaam geval - op dezelfde dag toch nog bij een van hun grootste concurrenten een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil gewoon terug. En hier heb je niet 1, maar 14 dagen de tijd voor. Dat is de Mediamarkt Prijsbelofte.

Dingen waar je blij van wordt. Mediamarkt.

WOW Deals (voorheen Mega deals)

Elke week heeft Mediamarkt weer een aantal WOW DEALS (voorheen Mega Deals). Dit zijn de beste deals die te vinden zijn in hun folder. Deze aanbiedingen mag je dus eigenlijk niet missen.

Wil jij eerst meer weten over MediaMarkt voor je een aankoop doet?