5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (4 Stemmen)

Nu 20% korting op XL en Supersize kaartenDurf je eindelijk de stoute schoenen aan te trekken om die wel hele leuke jongen of meisje de liefde te verklaren, wil je aan een vriend/vriendin vertellen hoe bijzonder jullie vriendschap is of wil je aan je vaste verkering laten weten dat je nog steeds heel veel van hem of haar houdt? Valentijnsdag is dé dag om een geliefde of je toekomstige liefde in het zonnetje te zetten.

Valentijnskaart maken met foto's

Wil je dit jaar echt uniek zijn met Valentijn, dan is dé fotokaart echt de kaart voor jou. Kies een leuke Valentijn fotokaart uit met een hip design en waar bijvoorbeeld al een tekst op staat zoals “Ik vind jouw geweldig” met daaronder zijn naam of “Happy you’re so lucky to have me day!”. Het enige wat je nog moet doen, is een foto uitzoeken die je op de voorkant van de kaart kan plaatsen. Een persoonlijke valentijnskaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Korting op jouw Valentijnskaart

Bestel nu je valentijnskaart in de formaten XL of SUPERSIZE en ontvang tijdelijk 20% korting. Let op deze aanbieding is maar geldig tot en met 13-02-2018.

Deze actie is verlopen!