Aanbiedingen van Robin Mobile

Altijd voor een vast bedrag per maand! Onbeperkt SMS en Minuten. Nooit buiten je bundel. Superscherpe tarieven. Onbeperkt Aantal 4G Data. Dat is Robin Mobile!

Je hebt deze type abonnementen

  • Junior 4G
  • Robin Entree
  • Gewoon Snel 4G
  • Super Snel 4G
  • Pijl Snel 4G

Robin Mobile is de eerste en enige mobiele aanbieder die écht onbeperkt internet, SMS'en en bellen aanbiedt! En dat voor een vast bedrag per maand (al vanaf € 19,95). Bovendien is Robin Mobile dagelijks opzegbaar en zit je dus niet vast aan een contract of abonnement en is er geen kredietcheck.

Robin Mobile maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Naar Robin Mobile

Actuele aanbiedingen Robin Mobile

€ 39.95

ROBIN PIJL SNEL 4G is de SIM Only waarmee je een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS&MINUTEN kunt gebruiken voor een vast bedrag per maand op het 4G netwerk met een downloadsnelheid van max. 25,0 Mbps en een uploadsnelheid van max. 10,0 Mbps. Je SIM Only is maandelijks aanpasbaar en je kunt GRATIS je nummer meenemen.
Bekijk op Robin Mobile

€ 19.95

ROBIN JUNIOR 4G is de SIM Only waarmee je een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS&MINUTEN kunt gebruiken voor een vast bedrag per maand op het 4G netwerk met een downloadsnelheid van max. 5,0 Mbps en een uploadsnelheid van max. 1,0 Mbps. Je SIM Only is maandelijks aanpasbaar en je kunt GRATIS je nummer meenemen.
Bekijk op Robin Mobile

€ 14.95

ROBIN ENTREE 4G is de SIM Only waarmee je een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS&MINUTEN kunt gebruiken voor een vast bedrag per maand op het 4G netwerk met een downloadsnelheid van max. 1,0 Mbps en een uploadsnelheid van max. 0,4 Mbps. Je SIM Only is maandelijks aanpasbaar en je kunt GRATIS je nummer meenemen.
Bekijk op Robin Mobile

€ 29.95

ROBIN GEWOON SNEL 4G is de SIM Only waarmee je een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS&MINUTEN kunt gebruiken voor een vast bedrag per maand op het 4G netwerk met een downloadsnelheid van max. 10,0 Mbps en een uploadsnelheid van max. 2,0 Mbps. Je SIM Only is maandelijks aanpasbaar en je kunt GRATIS je nummer meenemen.
Bekijk op Robin Mobile

€ 34.95

ROBIN SUPER SNEL 4G is de SIM Only waarmee je een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS&MINUTEN kunt gebruiken voor een vast bedrag per maand op het 4G netwerk met een downloadsnelheid van max. 15,0 Mbps en een uploadsnelheid van max. 2,0 Mbps. Je SIM Only is maandelijks aanpasbaar en je kunt GRATIS je nummer meenemen.
Bekijk op Robin Mobile

Bij Robin Mobile kan je ÉCHT onbeperkt mobiel internetten, sms'en en bellen zonder contract! Dat alles al voor een maand bedrag vanaf € 19,95.
Bestel nu je Sim Only