Aanbiedingen van Robin Mobile

Altijd voor een vast bedrag per maand! Onbeperkt SMS en Minuten. Nooit buiten je bundel. Superscherpe tarieven. Onbeperkt Aantal 4G Data. Dat is Robin Mobile!

Je hebt deze type abonnementen

  • Junior 4G
  • Robin Entree
  • Gewoon Snel 4G
  • Super Snel 4G
  • Pijl Snel 4G

Robin Mobile is de eerste en enige mobiele aanbieder die écht onbeperkt internet, SMS'en en bellen aanbiedt! En dat voor een vast bedrag per maand (al vanaf € 19,95). Bovendien is Robin Mobile dagelijks opzegbaar en zit je dus niet vast aan een contract of abonnement en is er geen kredietcheck.

Robin Mobile maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Naar Robin Mobile

Actuele aanbiedingen Robin Mobile

€ 19.95

Robin Junior SIM Only is geschikt voor de gebruiker die onbeperkt met zijn smartphone wil bellen, SMS'en en daarbij ook altijd online wil zijn om bijvoorbeeld te e-mailen of social media te gebruiken zonder dat hij/zij zich zorgen hoeft te maken over de datalimiet of onverwachte kosten achteraf.
Bekijk op Robin Mobile

€ 39.95

Robin Pijl Snel SIM Only is geschikt voor de gebruiker die onbeperkt met zijn smartphone wil bellen, SMS'en en daarbij ook overal super snel internet wil gebruiken zonder dat hij/zij zich zorgen hoeft te maken over de datalimiet of onverwachte kosten achteraf.
Bekijk op Robin Mobile

€ 14.95

Robin Entree SIM Only is geschikt voor de gebruiker die onbeperkt met zijn smartphone wil bellen, SMS'en en daarbij voornamelijk via WiFi-netwerken het internet op gaat maar onderweg wel berichten wil versturen via diverse messaging apps zonder dat hij/zij zich zorgen hoeft te maken over de datalimiet of onverwachte kosten achteraf.
Bekijk op Robin Mobile

€ 34.95

Robin Super Snel SIM Only is geschikt voor de gebruiker die onbeperkt met zijn smartphone wil bellen, SMS'en en daarbij ook overal snel internet wil gebruiken zonder dat hij/zij zich zorgen hoeft te maken over de datalimiet of onverwachte kosten achteraf.
Bekijk op Robin Mobile

€ 9.95

Robin BEL & SMS SIM Only is geschikt voor de gebruiker die onbeperkt met zijn smartphone wil bellen & SMS' zonder dat hij/zij zich zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten achteraf.
Bekijk op Robin Mobile

€ 29.95

Robin Gewoon Snel SIM Only is geschikt voor de gebruiker die onbeperkt met zijn smartphone wil bellen, SMS'en en daarbij ook overal met een goede snelheid internet wil gebruiken zonder dat hij/zij zich zorgen hoeft te maken over de datalimiet of onverwachte kosten achteraf.
Bekijk op Robin Mobile

Bij Robin Mobile kan je ÉCHT onbeperkt mobiel internetten, sms'en en bellen zonder contract! Dat alles al voor een maand bedrag vanaf € 19,95.
Bestel nu je Sim Only