Wedden op de leukste paardenraces doe je natuurlijk op Runnerz.nl

Aanbiedingen van Runnerz

Let op: Runnerz is vanaf heden Zeturf.nl. Om die reden verwijzen wij je door naar hen. Het gaat hier nog altijd om hetzelfde bedrijf maar dan met een andere naam. Iedereen vindt het wel leuk om zo nu en dan een gokje te wagen. Bij Runnerz kan dat, je kunt hier namelijk wedden op paardenraces. Vaak zie je dat dit in films gebeurt, mensen met een hoop geld die wedden op een paard. Maar waarom zou jij dat niet kunnen? Bij Runnerz kan iedereen een weddenschap afsluiten op één van de paarden die mee doet aan de race. Heb jij dus altijd een keer een gokje willen wagen tijdens een paardenrace, start dan nu met wedden bij Runnerz en wie weet wint het paard dat jij denkt.

 

Hoge uitkeer percentages bij Runnerz

Er zijn in Nederland verschillende wed en loterij mogelijkheden. Runnerz is er speciaal om te wedden, maar je hebt ook verschillende loterijen, denk hierbij aan de Staatsloterij, Lotto, Postcodeloterij, Bankgiroloterij en Vriendenloterij. Echter is er maar één die verre weg het meeste uitkeert en dat is Runnerz.nl. Hier een overzicht van de uitkeringspercentages:

  • Runnerz | 75.0%
  • Staatsloterij | 65.4%
  • Lotto | 50.0%
  • Postcodeloterij | 35.0%
  • Bankgiroloterij | 35.0%
  • Vriendenloterij | 35.0%

Zoals je ziet betaald Runnerz.nl dus echt het grootste deel uit vergeleken met de andere loterijen en kansspelen. Het loont daarom zeker om mee te doen aan Runnerz en een gokje te waren op de vele paardenraces. Waar wacht je nog op, bekijk snel de paardenraces die er zijn en wed direct.

Runnerz is onderdeel van ZEbetting & Gaming Nederland BV

Doordat Runnerz.nl onderdeel is van de organisatie ZEbetting & Gaming Nederland BV is Runnerz een legale kansspelorganisatie. Juist daarom staan ze net als de andere Nederlandse loterijen en kansspelen onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Jij weet hierdoor zeker dat het geen kwaad kan en je niet iets doet dat niet legaal is in Nederland. Jij kunt dus zonder zorgen de hele dag door wedden op de vele paardenraces die er zijn bij Runnerz. Het mooie van het online wedden op paardenraces is dat je gewoon mee kunt kijken door gebruik te maken van de live webcam, jij kunt dan gewoon iedere race mee kijken.

Verschillende wedlocaties om te wedden op paardenraces

Wil jij liever niet online gokken, dan heeft Runnerz ook enkele wedlocaties. Het gaat hier om Mini-wedkantoren, verkooppunten en wedcafés. De mini-wedkantoren bevinden zich in de woonplaatsen Alkmaar, Den Haag, Drachten, Hilversum en Rotterdam. Ook leuk is het om eens te wedden in een wedcafé, deze vind je in Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Makkum, Nieuw-Vennep, Wijk bij Duurstede en Wolvega. Ben je daar eens in de buurt, dan is het zeker de moeite waard om eens een weddenschap aan te gaan. Verder kun je uiteraard iedere dag wedden op Runnerz.nl.

Wil jij wedden op de leukste paardenraces? Dan doe je dat natuurlijk online bij Runnerz.