Aanbiedingen van Sfeertjemaken.nl

Wil je een perfect sfeertje in huis en in de tuin? Dan zit je goed bij Sfeertjemaken.nl. Bij Sfeertjemaken.nl vind je alles wat je nodig hebt om de ultieme sfeer in huis te halen. Je bent bij Sfeertjemaken.nl aan het juiste adres als je opzoek bent naar onder andere de volgende artikelen.

  • Vuurschalen
  • Terrasverwarming
  • Gordijnen
  • Tafellakens
  • BBQ's
  • Rookovens

Uiteraard is het assortiment van Sfeertjemaken.nl veel ruimer dan enkel bovenstaande producten. Het is daarom zeker de moeite waard om het assortiment van Sfeertjemaken.nl te bekijken. Sfeertjemaken vindt het belangrijk dat iedereen producten aan kan schaffen voor de inrichting en decoratie van de tuin. Daarom bieden ze de beste producten aan tegen de scherpste prijs. 

Bezoek Sfeertjemaken.nl

Actuele aanbiedingen Sfeertjemaken.nl

€ 119.95

Tuinhaard Sevilla Tuinhaard Sevilla van 2L Home and Garden is alles behalve normaal. Dit bijzondere model tuinhaard is gemaakt in de vorm van een vuurtoren en is volledig doorzichtig. Door rondom gebruik te maken van dik gaas, is het vuur van alle kanten goed zichtbaar. De haard is hierdoor niet alleen goed zichtbaar, het houd ook alle rondvliegende vonken tegen en voorkomt dat deze op de grond vallen. Aan de voorkant heeft de tuinhaard Sevilla een ruime opening en is erg toegankelijk voor haardhout. Ook heeft de stookplaats genoeg ruimte voor de grootste blokken haardhout. Onder de opening zit een handige opbergruimte voor extra houtblokken. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, het is ook zeer praktisch. Zo hoef je namelijk niet heel de avond op en neer te lopen voor nieuw haardhout. En om de tuinhaard Sevilla compleet te maken, wordt er ook een gratis pook meegeleverd.Voordelen- Het vuur is vanaf alle mogelijke hoeken zichtbaar- De stookplaats biedt genoeg ruimte voor een mooi vuur.- De zwarte lak beschermd tegen roestvorming.- De haard is super leuk vormgegeven, namelijk als een vuurtoren.Specificaties- De afmetingen zijn 47cm x 47cm x 124cm (lxbxh).- Gemaakt van ca.1.5mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 15.95

RedFire olielamp tafelmodel tube RedFire olielamp tafelmodel tube van Outtade is een super aanvulling voor de tafel in de tuin. De Outtrade olielamp verlicht de tafel op prachtige wijze tijdens de heldere zomeravonden en de donkere winteravonden. Het is een musthave als je er van houdt om s avonds, wanneer de zon onder is, nog even in een lichtje buiten te zitten. Wanneer er meerdere fakkels gecombineerd worden ontstaat er een prachtig romantisch effect. De RedFire olielamp tafelmodel tube voor op tafel is gemaakt van roestvrijstaal en is van hoge kwaliteit. Een lange levensduur is daarom gewaarborgd. Met zijn stevige voet staat hij als een huis op tafel. De olielamp brandt op olie. Voeg deze via de bovenzijde toe, steek hem aan en je hebt hele avonden plezier. De dikke lont zorgt er voor dat hij niet door de wind wordt uitgeblazen, dus je kan in alle rust van de avond genieten. Specificaties Roestvrijstalen behuizing Stevige voet Afmetingen van 8cm X 25cm
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 24.95

Vuurkorf diamond Vuurkorf diamond van 2L Home and Garden heeft zijn naar te danken aan zijn vorm. De diamantvormige vuurkorf is vrij ruim en biedt genoeg ruimte om grote blokken hout te branden. Zo zorgt hij voor avonden lang plezier. De robuuste vuurkorf 58cm hoog, heeft een breedte van 40cm enis in geheel gemaakt van staal. Met een zwarte hittebestendige coating kan de korf veel hitte verdragen. De korf wordt bestaat uit 3 onderdelen; de korf, het onderstel en gratis krijg je een vuurplaat meegeleverd. Erg handig om vallend as mee op te vangen. De diamond is vrij licht en door de handvaten aan de korf is hij heel eenvoudig te verplaatsen. Specificaties 2L Home and Garden vuurkorf diamond: zwarte hittebestendige coating handgrepen voor eenvoudig verplaatsen 58 centimeter hoog x 40 centimeter breed gemaakt van ijzer
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 9.95

Vuurplaat rond 50cm De ronde vuurplaat van het merk 2L Home and Garden is geschikt om onder de vuurkorf te plaatsen. Hierdoor valt er geen as en hout meer op de grond. De veiligheid wordt dus verhoogd en alles blijft schoon. Zo is je tuin of terras dus altijd schoon, terwijl je wel rusteloos kunt genieten van een mooi vuurtje met familie of vrienden. Door het gangbare ontwerp is de vuurplaat van 2L Home and Garden voor elke van onze vuurkorven geschikt. De vuurplaat rond heeft een diameter van 50cm. Specificaties: gemaakt van ijzer zwarte afwerking diameter van 50cm houdt de ondergrond schoon
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 129.95

Tuinhaard potkachel large Tuinhaard potkachel large van 2L Home Garden heeft een authentieke vormgeving. Dit klassieke model is al jaren populair en nu komt 2L Home and Garden met zijn eigen variant. Tuinhaard potkachel large staat door met zijn 3 poten stevig op de grond. Een bijkomend voordeel is ook dat er geen onderplaat meer nodig is, en je de buitenhaard direct op het terras of gazon kan zetten. De tuinhaar potkachel large is gemaakt van dik staal(+/-2 mm). Hier zit een matzwarte hittebestendige coating overheen. Potkachel large heeft een ruime stookplaats. Genoeg plaats voor de grootste blokken haardhout. Het hout wordt geplaatst op een rooster. Hierdoor blijft er genoeg zuurstoftoevoer om een schitterend vuur te krijgen. Van rook heb je amper last meer. Dit wordt afgevoerd door de schoorsteen.Voordelen- Door de 3 poten staat hij stevig op elk ondergrond.- Robuust en duurzaam ontwerp.- De grote stookplaats biedt ruimte voor een mooie groot vuur.- De schoorsteen zorgt voor de afvoer van het rook.- De hittebestendige lak beschermd tegen roestvorming.- Leuke authentieke vormgeving.Specificaties- De afmetingen zijn 160cm hoog x 50cm doorsnede.- Gemaakt van ca. 2mm dik staal.- Verpakt als bouwpakketje. Binnen 3 minuten staat de terrashaard gebruiksklaar.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

€ 18.95

Vuurkorf TulipVuurkorf tulip van 2L Home and Garden is een unieke korf met tulp-vormig ontwerp. Tijdens het branden in de korf komt het ontwerp mooi tot zijn recht.De vuurkorf tulip is volledig gemaakt van staal. Door de zwarte hittebestendige coating is hij bestendig tegen hoge temperaturen. De vuurkorf is 58cm hoog en heeft een diameter van 39cm.De korf bestaat uit 2 delen; de korf zelf en het onderstel. Wanneer ze in elkaar geschoven worden staat de tulip stevig.Doordat hij klein en licht is, is de korf overal te plaatsen. Zoek een mooie plekje uit in te tuin of op het terras en geniet van een warme avond.Voordelen- De korf heeft een ontwerp dat lijkt op een tulp.- De klein is licht en heel eenvoudig te verplaatsen.- De korf biedt genoeg ruimte voor grote blokken hout.Vanuit de verpakking is de korf direct klaar om te gebruiken.Belangrijkste specificaties- Volledig genaakt van staal - Afgewerkt met een hittebestendige lak- De afmetingen zijn 58cm hoog en 39cm breed.Over het merk 2L Home and Garden2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Het vuurbeleving programma, waarmee 2L Home and Garden een van de grootste is in Nederland, is rijkelijk gevuld met prachtige tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden biedt scherpe prijzen aan zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Bekijk op Sfeertjemaken.nl

3.4347826086957 1 1 1 1 1 3.43 Ster (23 Stemmen)
Vind je het ook zo lekker om tot ’s avonds laat in de tuin te zitten? Dan is een tuinhaard echt ideaal. De tuinhaarden zijn niet alleen perfect voor de zomer maar ook voor de winter!
Bekijk de tuinhaarden
2.2307692307692 1 1 1 1 1 2.23 Ster (13 Stemmen)
Het wordt warmer en dus willen we gezellig buiten zitten. Maak de avonden nog gezelliger met een vuurkorf van Sfeertje maken. Ze zijn er al vanaf € 9,95!
Bekijk de vuurkorven
3.1 1 1 1 1 1 3.10 Ster (20 Stemmen)
Heb jij al een vuurschaal voor de gezellige winterse avonden? In elke tuin hoor er één thuis! Uiteraard is het ook lekker voor de zomerse avonden om extra sfeer te creëren.
Bekijk de vuurschalen