Iemand op unieke en persoonlijke wijze verrassen is heel gemakkelijk met Greetz. Zij hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je iemand blij maken met een kaart, een boeket bloemen bezorgen, een helium ballon of een ander cadeau geven? Het kan allemaal met Greetz!

Je eigen kaarten maken

Persoonlijke wenskaarten maak je met Greetz. Voor een bijzonder moment als Moederdag zeg je het op jouw manier met een speciale moederdag kaart. Maak bijvoorbeeld een fotokaart of Magic kaart met een foto en de naam van de ontvanger op de voorkant. Natuurlijk kun je ook een verjaardagskaartje of een kaartje voor een andere gelegenheid sturen uit één van de populaire kaartencollecties van bekende merken. Zelf een feestje geven? Ook je uitnodigingen kun je helemaal naar wens maken met je eigen foto, tekst, een mooi lettertype, passende versieringen en ga zo maar door. Een kaart maken is heel gemakkelijk.

De mooiste cadeaus, bloemen en ballonnen versturen

Iemand extra verrassen doe je met Greetz grote aanbod: cadeaus. Verras een jarige bijvoorbeeld met chocolade, een verwenpakket of een heerlijke drank. Alle cadeaus van Greetz worden verstuurd in een mooie cadeauverpakking. Maar ook met een prachtig boeket bloemen zit je altijd goed. Bedank bijvoorbeeld je ouders met een mooi boeket rozen. Een vliegensvlugge verrassing versturen? Verstuur een helium ballon. Deze wordt geleverd in een bijzondere verpakking. Ook hebben we een groot assortiment foto en tekst cadeaus dit zijn cadeaus met je eigen foto en tekst. Voor een speciaal moment als Moederdag kan je ook een uniek moederdag cadeau bestellen. Bekijk het uitgebreide assortiment en kies jouw verrassing!