AD Webwinkel koop een Stella E-bike met 38% kortingWat een gave aanbieding van AD Webwinkel is dit zeg, je koopt nu tijdelijk de Stella Vicenza e-bike (damesmodel) voor slechts € 1.489,- i.p.v. € 2.399,-. Je krijgt nu dus tijdelijk 38% korting op deze geweldige elektrische fiets. Als je de fietsen van Stella kent dan weet je dat deze fietsen gewoon van topkwaliteit zijn. Dit zelfde geldt voor de elektrische fietsen van Stella. Als jij nog geen elektrische fiets hebt of je wilt die van jou vervangen, dan is deze aanbieding van AD Webwinkel echt iets voor jou.

De perfecte fiets voor in de stad maar ook in het bos

Fietsen heel veel mensen vinden dit altijd al super lekker en al helemaal wanneer het lekker weer is. Met deze aanbieding van AD Webwinkel wordt het nog leuker. Jij kunt namelijk kilometers fietsen op de grote accu die de Stella Vicenza Superior FDST heeft. Deze geweldige e-bike is dan ook meermaals genomineerd voor ebike van het jaar. Heb je even geen behoefde aan ondersteuning? Ook dan is het fantastisch fietsen met deze e-bike van Stella. Met deze e-bike kom je overal door weer en wind. Het fijne van een elektrische fiets is dat je snel kunt fietsen zonder veel weerstand, zo kom jij niet bezweet aan op plaats van bestemming.

Stella levert jou de fiets rijklaar af

Als jij de nieuwe elektrische fiets van Stella in ontvangst mag nemen wil je natuurlijk dat je er direct op kunt fietsen. Daarom leveren ze bij Stella jou de fiets rijklaar af. Zo is hij helemaal compleet met alle fietsonderdelen, daarnaast wordt hij bij levering direct op jouw maar afgesteld. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, hierdoor is de levertijd ook iets langer dan normaal namelijk 2-3 weken. Echter met deze super scherpe aanbieding ben jij uiteraard wel bereid even te wachten. Wees er snel bij want voor je het weet is deze aanbieding van 38% korting verlopen.