Bij VakantieVeilingen hebben ze nu tijdelijk alles voor je kind, van speelgoed tot kinderwagens. Dit zijn dus super interessante veilingen om op te bieden, ze zijn er echter maar tijdelijk. Deze veilingen duren t/m 18 april 2020 wees dus snel. Kinderen vinden het superleuk om te spelen met speelgoed, gelukkig hebben ze nu bij VakantieVeilingen heel veel speelgoed veilingen. Denk bijvoorbeeld aan een loopfiets, magnetisch speelgoed om mee te bouwen, poppenhuis of een mini speelgoed keuken. Bij VakantieVeilingen hebben ze het nu allemaal en het mooie is dat jij zelf de prijs bepaald.

De leukste cadeaus bij VakantieVeilingen

Het leuke van deze veilingen is dat je er nu ook heel voordelig de leukste cadeaus voor kinderen kunt vinden. Ze hebben nu namelijk zoveel speelgoed dat je heel voordelig kunt kopen dat het meer dan de moeite waard is om te bieden. Je vindt er nu speelgoed voor verschillende leeftijden, zo kan je er speelgoed voor baby's, peuters en kleuters vinden. Ze veilen nu van alles bij VakantieVeilingen, bekijk daarom vandaag nog het aanbod voor je kind en start direct met bieden.

Heel veel producten die jij nodig hebt

Naast speelgoed hebben ze nog meer veilingen voor je kind, zo vind je er ook het volgende:

  • Zwitsal Woezel & Pop Sensitive doekjes (12 pakjes)
  • 104 luierbroekjes van Pampers Baby Dry Pants (maat 3)
  • Opvouwbaar reisbedje van ECOToys
  • Babyfoon met Projector van Philips
  • Wandelwagen Lite Up van Kinderkraft

Naast bovengenoemde hebben ze nog veel meer producten die handig zijn voor jouw kind. Het is dus zeker de moeite waard om vandaag nog het aanbod te bekijken en te bieden op de items die jij nodig hebt. Het mooiste is dat jij zelf de prijs bepaald, zo betaal je bij VakantieVeilingen nooit teveel voor een product. VakantieVeilingen is de veilingsite van Nederland.